Neler Yeni

kasanın ön temperini çıkarsam sıcaklık ne kadar düşer?

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Selamun aleyküm arkadaşlar ben bu pc yi aldım https://www.gaming.gen.tr/urun/5738...-570-8gb-8gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/
linktede görüceğiniz üzere kasanın ön camı nerdeyse ful temperli 2 tane şerit halinde 1.5 pasrmak kalınlığında delikler bulunuyor ama önde 3 tane fan var bunlara yetmeyeceğini düşünüyorum , fortnitede epic ayarlarda yani ful ayarlarda gpunun 80 83 dereceyi gördüğü oldu orta ayarlarda 60 65 derece civarında oynuyorum ekran kartının güç tüketimi ful ayarlarda 141 watt a vurduğu bile olmuştu ben bu kış zamanı böyle derece alıyorsam yazın bu yanar fsklfsdlf şimdi diyelim ön camdaki temperi çıkardım sıcsklık ne kadar düşer bu arada çıkarsam toz girmesin diye sineklik falan takarım.

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Önü kapalı bile olsa yanlardan hava alıyor gibi duruyor. Yan paneli çıkarsan her halde en fazla 65 e düşer
bende biliyorum yan temperli camı çıkarmayı fakat toz olur içi hep sırf denemek için bir yarım saat falan yan temperli camı çıkarsam bir şey olurmu?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
bende biliyorum yan temperli camı çıkarmayı fakat toz olur içi hep sırf denemek için bir yarım saat falan yan temperli camı çıkarsam bir şey olurmu?
Ben 1 ay yan panel olmadan kullanmıştım eski kasamı yine bu hava akışı sorunudan dolayı. 30 DK dan zaten bir şey olmaz da evet tozlanıyor doğrudur. Ama arada bir temizlersen sorun olmaz

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Ben 1 ay yan panel olmadan kullanmıştım eski kasamı yine bu hava akışı sorunudan dolayı. 30 DK dan zaten bir şey olmaz da evet tozlanıyor doğrudur. Ama arada bir temizlersen sorun olmaz
zarar veririm filan diye sıjk dokunmam bende sizin gibi bu sorunu yaşamamak için yazın falan ön taraftaki temperli camı çıkmadığı halde sökmek istiyorum yerine sineklik olur filtre olur bişey takarım toz girmesin diye görüntü falan umrumda değil valla

Top Bottom