Yaptım hocam aynı hala.anakarta baglı olan soketi var onu kontrol et cıkar tak audıo zart zurt bişeydi
Ddu ile ses realtek audıo driver silip bidaha kurarmısın birde girişin önceden çalışıyordu şuanmı çalışmıyorYaptım hocam aynı hala.
Sistemi 3 gün önce kurdum hocam.Ddu ile ses realtek audıo driver silip bidaha kurarmısın birde girişin önceden çalışıyordu şuanmı çalışmıyor
Bence soketlerin yeri falan yanlış video falan izleyip dene büyük ihtimal ondanSistemi 3 gün önce kurdum hocam.
Hocam kulaklığın kaç Jack giriş var birmi ikimi.Merhabalar. Kasanın önünde tek jak girişi var. Mikrofonlu kulaklığı taktığımda Realtek uygulamasına ayrı ayrı hoparlör ve mikrofon geliyor ancak mikrofonun sesi gitmiyor. Nasıl çözebilirim bunu?
Kulaklık Logitech G332 hocam. Tek girişli ama içinden ayırıcı kablo çıkıyor kulaklık ve mikrofona ayırıyor. Bunları arkaya bağlayınca sıkıntı yok ama öne tek giriş olarak bağlayınca kulaklığa ses geliyor ama mikrofon sesini algılamıyor.Hocam kulaklığın kaç Jack giriş var birmi ikimi.
Ön panel aktif hocam kulaklığa ses geliyor mikrofon da bağlı görünüyor ama sesi almıyor.Realtek ses programını aç orada ayarlarda kasa ön panel jack aktif et gibi bir ayar olacaktı aktif et onu muhtemelen kapalıdır.
Ozaman normal böyle olması.Kulaklık Logitech G332 hocam. Tek girişli ama içinden ayırıcı kablo çıkıyor kulaklık ve mikrofona ayırıyor. Bunları arkaya bağlayınca sıkıntı yok ama öne tek giriş olarak bağlayınca kulaklığa ses geliyor ama mikrofon sesini algılamıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ön panel aktif hocam kulaklığa ses geliyor mikrofon da bağlı görünüyor ama sesi almıyor.