Neler Yeni

Kasanın Önüne Sineklik Çekmek

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
20 liraya yaptırdım hocam sineklikçiden . Gayet iyi toz tutuyor. Ayda 1 süpürge ile çektiriyorum önündeki tozları.
Ncp14o.jpg
yakışmış bu arada

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
20 liraya yaptırdım hocam sineklikçiden . Gayet iyi toz tutuyor. Ayda 1 süpürge ile çektiriyorum önündeki tozları.
Ncp14o.jpg
Ben hiç beğenmedim bu arada kb.

Konunun sahibi olarak size ne yaptığımı atayım:
Kasamın önü tamamen camdı. Camı çıkardım. N11'den şu filtrelerden 3 tane satın aldım: https://urun.n11.com/overclock-urunleri/pvc-fan-filtresi-8-9-12-14-cm-P235719776
Sonuç olarak kasamın hem görünüşü bozulmadı, hem de fotoğraftaki gibi filtreler tozu çok güzel tutuyor.
Alıntıyı görüntüle
Peki camı çıkardım derken hocam?Benim kullandığım aerocool quartz kasada cam ön kapakla beraber geliyor.Bende kapakta bulunan camı bir şekilde çıkartabilirsem iyi olabilir aslında.Ama aklımda hiç uğraşmayıp,şu fan filtrelerini takmak var fanlara.O şekilde durduğu vakit bir problem olacağını sanmıyorum.Ayrıca şunuda sorayım size,filtreyi fana takarken şu fotoğraftaki standart fan vidalarını mı kullanmak gerekli?

Ekler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    13.3 KB · Hit: 24
Son düzenleme:
Peki camı çıkardım derken hocam?Benim kullandığım aerocool quartz kasada cam ön kapakla beraber geliyor.Bende kapakta bulunan camı bir şekilde çıkartabilirsem iyi olabilir aslında.Ama aklımda hiç uğraşmayıp,şu fan filtrelerini takmak var fanlara.O şekilde durduğu vakit bir problem olacağını sanmıyorum.Ayrıca şunuda sorayım size,filtreyi fana takarken şu fotoğraftaki standart fan vidalarını mı kullanmak gerekli?
Benim kasamda ön cam kapağa vidalarla sabitlenmiş. O yüzden kolayca söküp takabiliyorum. Evet o vidaları kullandım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim kasamda ön cam kapağa vidalarla sabitlenmiş. O yüzden kolayca söküp takabiliyorum. Evet o vidaları kullandım.
ön cam, kapağa vidalarla sabitlebmiş*

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular