Yardım Kasanın üstüne 2 fan taktım ama sıcaklık hala aynı.

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
993
dostlar merhaba zoko melody kasamda 4 tane kasanın kendi fanları vardı üstüne 2 tane daha ekleme yaptım fakat oyunlarda ve furmark da sıcaklık hala aynı sanki hiç takmamışım gibi fanları bir dışarıya üfleyecek şekilde taktım birde içeriye üfleyecek şekilde taktım fakat hiç faydası olmadı ne yapabilirim öneriniz nedir yaşayan biri varsa yardım ederse sevinirim.

iki şekildede denedim hem içeri olacak şekilde hemde dışarı olucak şekilde ama hala sıcaklıklar aynı
Macun ne zaman değiştirdin en son kasa fotoğrafını da atabilir misin yandan

çok fark etmez zaten bro ama ikisinin de dışarı üflemesi gerek. Sıcaklık düşürmek istiyorsan bariz olacakk şekilde ilk etki ekipmanlarını değişmen gerek.

Macun ne zaman değiştirdin en son kasa fotoğrafını da atabilir misin yandan
Ekran kartının içi hiç açılmamış güvenlik etiketi üzerinde işlemcinin termal macunu da yeni 1-2 ay önce dark freezer x123 almıştın onunla gelen termal macunu uyguladım

Ekler

• 6CF594F8-5926-42A1-B281-39D7215FC6C4.webp
    6CF594F8-5926-42A1-B281-39D7215FC6C4.webp
    93.5 KB · Hit: 25
Ekran kartı sıcaklığı mı hiç değişmedi onun macununu değişmen gerekir egzos görevinde zaten çok etkisi olmaz
Ekran kartının içi hiç açılmamış güvenlik etiketi üzerinde işlemcinin termal macunu da yeni 1-2 ay önce dark freezer x123 almıştın onunla gelen termal macunu uyguladım

Ekran kartı sıcaklığı mı hiç değişmedi onun macununu değişmen gerekir egzos görevinde zaten çok etkisi olmaz
işlemcim 12100f çok ısınan bir işlemci değil zaten ekran kartının sıcaklığı için termal macun değişmek gerekiyorsa bence gerek yok güvenlik etiketini açmaya

dışarısı zaten 30-35 derece şuan. klima taksan anca düşer sıcaklık :)

haklısınız aslında ama bu fanlara para verdim etkisini hiç mi görmeyeceğim yada etkisi neye olur
Kasa içerisinde sıcak hava birikmeyecek işte 🥲 öndeki fanlardan güçlü ise öne takabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartın nedir ne zaman aldın

Kasa içerisinde sıcak hava birikmeyecek işte 🥲 öndeki fanlardan güçlü ise öne takabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartın nedir ne zaman aldın
Ekran kartım Gainward Ghost GTX 1660 Super

Ve kasamın öndeki fanları Zoko 1200 rpm fanları var aldığım 2 fanda darkın 1200 rpm fanı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,924
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri