Hmm bunu da alabilirim aslında 2 adet ama biraz daha hoş gözüken olur mu beyaz kasa için 500 tl ye beyaz fan çıkar mıKaliteli sessiz fandır.
![]()
Id-coolıng Xf-120-k 4pin Pwm 76cfm 120mm Kasa Fanı Fiyatları ve Özellikleri
Id-coolıng Xf-120-k 4pin Pwm 76cfm 120mm Kasa Fanı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam bunun aynısının rgb modeli varmı hava akışı çok iyiHmm bunu da alabilirim aslında 2 adet ama biraz daha hoş gözüken olur mu beyaz kasa için 500 tl ye beyaz fan çıkar mı
Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınızArctic modeli kağıt üzerinde daha iyi görünüyor. Ama ikisi de iş görür.
![]()
Arctic P12 PWM PST AR-ACFAN00170A 120 mm Beyaz Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic P12 PWM PST AR-ACFAN00170A 120 mm Beyaz Kasa Fanı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic P12 PWM PST AR-ACFAN00170A 120 mm Beyaz Kasa Fanı özelliklerini incele, 425,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam sorduğunuz çok öznel olan bir değişiklik ama yine de cevap vereyim. Benim estetik kaygılarım yok ve yükseltmelerimi sadece performans odaklı yapıyorum. O yüzden size ilk attığım modeli kendi kasamda kullanmak için satın aldım. Ama estetik kaygılarla bir seçim yapsaydım sanırım bir kaç dereceyi feda edip ona göre seçim yapabilirdim.Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
Hocam memnum musun bende üste 140 var 2x120 ye geçmelimiyim 2x140 kullanıyordum hava akışı doğru olmasına rağmen öndeki sıcak soğuk karışımı hava atıyordu galiba öndeki fandan alıp atıyordu tek 140 var şuan 2 120 yapmalımıyım senceHocam sorduğunuz çok öznel olan bir değişiklik ama yine de cevap vereyim. Benim estetik kaygılarım yok ve yükseltmelerimi sadece performans odaklı yapıyorum. O yüzden size ilk attığım modeli kendi kasamda kullanmak için satın aldım. Ama estetik kaygılarla bir seçim yapsaydım sanırım bir kaç dereceyi feda edip ona göre seçim yapabilirdim.
Hocam memnum musun bende üste 140 var 2x120 ye geçmelimiyim 2x140 kullanıyordum hava akışı doğru olmasına rağmen öndeki sıcak soğuk karışımı hava atıyordu galiba öndeki fandan alıp atıyordu tek 140 var şuan 2 120 yapmalımıyım sence
Yine aynı durum olurmu hocamHocam sorduğunuz çok öznel olan bir değişiklik ama yine de cevap vereyim. Benim estetik kaygılarım yok ve yükseltmelerimi sadece performans odaklı yapıyorum. O yüzden size ilk attığım modeli kendi kasamda kullanmak için satın aldım. Ama estetik kaygılarla bir seçim yapsaydım sanırım bir kaç dereceyi feda edip ona göre seçim yapabilirdim.
Tekrar 2x140 kullanabilirsiniz. Kasanın ön tarafına yakın olanı içeri hava üfleyecek şekilde konumlandırın. Egzoz fana yakın olan dışarı hava atacak şekilde olsun.Hocam memnum musun bende üste 140 var 2x120 ye geçmelimiyim 2x140 kullanıyordum hava akışı doğru olmasına rağmen öndeki sıcak soğuk karışımı hava atıyordu galiba öndeki fandan alıp atıyordu tek 140 var şuan 2 120 yapmalımıyım sence
Nedenki hocam öyle hava akışı bozulmazmıTekrar 2x140 kullanabilirsiniz. Kasanın ön tarafına yakın olanı içeri hava üfleyecek şekilde konumlandırın. Egzoz fana yakın olan dışarı hava atacak şekilde olsun.
O zaman attığınız ilk fandan iki tane mi alayım hocamHocam sorduğunuz çok öznel olan bir değişiklik ama yine de cevap vereyim. Benim estetik kaygılarım yok ve yükseltmelerimi sadece performans odaklı yapıyorum. O yüzden size ilk attığım modeli kendi kasamda kullanmak için satın aldım. Ama estetik kaygılarla bir seçim yapsaydım sanırım bir kaç dereceyi feda edip ona göre seçim yapabilirdim.
Isınma sorunuBen en iyi sonucu o şekilde aldım ama ön fanların cfm düşükse üste atılan fan çokta fayda etmez. Siz neden fan almak istiyorsunuz? Sorun ne?