Öneri Kasanın üstüne fan önerisi

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
993
Dostlar selamlar zoko melody beyaz kasa kullanıyorum kasanın üst kısmına 2 adet veya 1 adet sonradan 1 adet daha alırım 2 tane olur hava akışı güzel olan sessiz 500 TL ye fan önerir misiniz

Arctic modeli kağıt üzerinde daha iyi görünüyor. Ama ikisi de iş görür.

Arctic modeli kağıt üzerinde daha iyi görünüyor. Ama ikisi de iş görür.

Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız

Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
Hocam sorduğunuz çok öznel olan bir değişiklik ama yine de cevap vereyim. Benim estetik kaygılarım yok ve yükseltmelerimi sadece performans odaklı yapıyorum. O yüzden size ilk attığım modeli kendi kasamda kullanmak için satın aldım. Ama estetik kaygılarla bir seçim yapsaydım sanırım bir kaç dereceyi feda edip ona göre seçim yapabilirdim.

Hocam sorduğunuz çok öznel olan bir değişiklik ama yine de cevap vereyim. Benim estetik kaygılarım yok ve yükseltmelerimi sadece performans odaklı yapıyorum. O yüzden size ilk attığım modeli kendi kasamda kullanmak için satın aldım. Ama estetik kaygılarla bir seçim yapsaydım sanırım bir kaç dereceyi feda edip ona göre seçim yapabilirdim.
Hocam memnum musun bende üste 140 var 2x120 ye geçmelimiyim 2x140 kullanıyordum hava akışı doğru olmasına rağmen öndeki sıcak soğuk karışımı hava atıyordu galiba öndeki fandan alıp atıyordu tek 140 var şuan 2 120 yapmalımıyım sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam memnum musun bende üste 140 var 2x120 ye geçmelimiyim 2x140 kullanıyordum hava akışı doğru olmasına rağmen öndeki sıcak soğuk karışımı hava atıyordu galiba öndeki fandan alıp atıyordu tek 140 var şuan 2 120 yapmalımıyım sence
Yine aynı durum olurmu hocam

Tekrar 2x140 kullanabilirsiniz. Kasanın ön tarafına yakın olanı içeri hava üfleyecek şekilde konumlandırın. Egzoz fana yakın olan dışarı hava atacak şekilde olsun.

Ben en iyi sonucu o şekilde aldım ama ön fanların cfm düşükse üste atılan fan çokta fayda etmez. Siz neden fan almak istiyorsunuz? Sorun ne?

O zaman attığınız ilk fandan iki tane mi alayım hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,383
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri