Kasaya HDD ekleme

kasayı açtım sata kablosunu taktimda güç yeri için olan kablodan bulamadim bide bu HDD nin içinde windows 8 var benim ssd de windows 10 var nasıl ayarlıca.
hocam yanlış hatırlamıyorsam pc açılırken f10 veya f11 e basınca kullanmış olduğunuz hdd ve ssd ler gözüküyor win10 kurulu olan ssd yi seçin sonra kendisi açılacaktır bilgisayarıma girin oradan hdd biçimlendirin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SATA2 kablo ne alaka. Normal SATA Kablosu gerekiyor.
hocam sata2 düz olanmış yeni fark ettim :D yanlışım için kusura bakmayın

o işaretli olanda sata yaziyodu taktim ek guc falan takmam lazim mi bulamadim guç kablosunu

o işaretli olanda sata yaziyodu taktim ek guc falan takmam lazim mi bulamadim guç kablosunu
hocam o sata power işte sata kablosu derken şu kablodan bahsettim
ak400102003r-sata-kablosu-sata-iiiii-ltipi-disi-ltipi-disi-03-metre-duz-ul-kirmizi-renk__89088-1.jpg

anakart kutusunda vardır yoksa bir tane almanız gerekiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: zdmd
ondan alınca bi ucunu nereye takıcam pek anlamamda anakarta mı

• Beğen
Reaksiyonlar: zdmd
kardeş yardımın için çok saol mümkünse link atabilirmisin trendyol linki alayim kablodan

kardeş yardımın için çok saol mümkünse link atabilirmisin trendyol linki alayim kablodan
İstanbuldaysan bende fazla var asusun orjinal kablosu hem bekelememiş olursun o gelene kadar yakındaysan vereyim.

İstanbuldaysan bende fazla var asusun orjinal kablosu hem bekelememiş olursun o gelene kadar yakındaysan vereyim.
hocam bendede birkaç tane var istanbul daysanız gelin vereyim benden olsun :D

yok istanbulda değilim teşekkürler

Onun icin ayri sata kablosu alman lazim yoksa ordaki herhangi bir kablo ile baglayamazsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,624
Üyeler
189,639
Son üye
Cey Mılmaz 1
Geri