Neler Yeni

KASAYA WİFİ APARAT ÖNERİSİ GEREKİYOR

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Ferhat Bilgi
Arkadaşlar şimdi kablolu olarak internet kullanıyorum çok memnunum aslında çok hızlı ama 2 ev ortak kullanıyoruz ve bilgisayarı açınca direk internet resmen kullanılmaz bir hale geliyor bende kabloluyu iptal edip wifi ile bağlantı kurmak istiyorum ama kasamda wifi özelliği yok bu yüzden bi wifi adaptörü gibi bir şey almak istiyorum en azından nispeten internet kullanımı normale döner diye umuyorum bilgisayarda ms çok olacak ama yapacak bir şey yok sürekli arayıp internet yok diyorlar bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum bilgisayar ağ kullanmıyorken bile internet problem yaratıyor aslında bir diğer bi düşüncem daha var işe yarar mı emin de olamıyorum wifi router alsam ona da kablolu bağlantı kursam hem pc hem router kablolu bağlantı kuracağı için routere bağlanıldığı zaman internet hızlanır mı bu konularda öneri lazım bilien arkadaşlar bu konuda da yardımcı olursa çok sevinirim ama temel konu wifi adaptör önerisi hızlı fp bi adaptör gerek

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Berkay Kahraman
Kingboss ac1200 modeli var bende memnunum. Adaptor olarak ona bakabilirsin. Diger sorularinin cevabini bilmiyorum.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Ferhat Bilgi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kingboss ac1200 modeli var bende memnunum. Adaptor olarak ona bakabilirsin. Diger sorularinin cevabini bilmiyorum.
bi bakYIM
Mesaj otomatik birleştirildi:

işimi görür gibi başka arkadaşlarıon başk önerisi varsa onlar da yazabilir

Top Bottom