kaplama yap bence beğenmezsen sökersinmerhaba kasayı beyaz temaya çevirmek istiyorum sizce kendim boyasam pişman eder mi ?
veya sanayide boyatsam?
param yokTamamen senin işçiliğine bağlı. Kaliteli boyalar alman lazım. Sadece sprey boyayı vurup beklemekle de olmuyor sadece. Bence yeni kasa alsan çok daha iyi olacaktır.
beyaz yapıcam ikinci el beyazlar 1k dan başlıyor 1k olsa sıfır da buldum 1k ya onu alırdım2.el ucuza bulursun bence hocam kasan aman aman pahalı bir şey değilse sat veya yedekte dursun beyaz kasa al bulursun boya atması vs olmaz en azından şura boyanmamış şuraya kalın boya atılmış vs düşüncesi olmaz
hocam içine de yapacağım için sıkıntı çıkarmaz mıkaplama yap bence beğenmezsen sökersin
param olsa ben alsam.Yeni kasa almak daha iyi olur.
Bafır yt de yapmıştı sende onu izleyip yaparsın basit zatenparam yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
beyaz yapıcam ikinci el beyazlar 1k dan başlıyor 1k olsa sıfır da buldum 1k ya onu alırdım
hocam içine de yapacağım için sıkıntı çıkarmaz mı
param olsa ben alsam.
kasam gamepower darkside ilana koyacağım alan olmazsa boyayacağım son çareİleride oldu ki kasayı satmayı düşündün o kısımda ne derece satabileceksin böyle düşünmek de lazım. Güzel boyamazsan veya sadece orijinal değil diye bile elinde kalabilir. Paran olunca satıp yenisini al daha iyi bence.
kasam gamepower darkside ilana koyacağım alan olmazsa boyayacağım son çare
ama kasa o kadar kötü ki bu kasayı alana benim para vermem lazım
haftada babamdan 50tl alıyorum + sigara içiyorum hangi parayı biriktireyim hocam...hiç uğraşma hocam lise 2 sin zaten biriktir parayı bas parayı bul beyazı
galiba yine çalışmak için tatili beklemem lazımhiç uğraşma hocam lise 2 sin zaten biriktir parayı bas parayı bul beyazı
reis 7 günde 50 lira nası yetiyohaftada babamdan 50tl alıyorum + sigara içiyorum hangi parayı biriktireyim hocam...
galiba yine çalışmak için tatili beklemem lazım