Kasayı değiştirmek zor olur mu ?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
9,196
Dostlar şu anda mb501l kasam var içindeki dahili PSU var ben bu kasayı değiştirirsem acaba PSUyu anakartı falan her şeyi taşımak zor olur mu? Üstesinden gelebilir miyim? Ve dahili PSU kasadan çıkıyor mu?

Dostlar şu anda mb501l kasam var içindeki dahili PSU var ben bu kasayı değiştirirsem acaba PSUyu anakartı falan her şeyi taşımak zor olur mu? Üstesinden gelebilir miyim? Ve dahili PSU kasadan çıkıyor mu?
Zor olur diye düşünüyorum neden kasayı değişiyorsun ?

Kabloları çıkarırsanız tabii ki çıkar.
Başka kasaya geçmek zor değildir.
Eğer bilgili değil iseniz kabloların fotoğrafını çekin nereye bağlanmış diye.
Hiç zor olmayacaktır. Tecrübeli iseniz 30 dakikada montajlarsınız.

Evet. Geçen hiç bilgisi olmayan bir arkadaş sıfırdan taktı.

Hocam kasa çok kötü hava akışı olarak.

Örnek var mıdır kasa transferi için
Eğer alternatif olarak bir seçenek yoksa delme işlemi gibi sat yenisine geç zarar vermek istemiyorsan sat al yeni kasa Vatan tarzı bir yer para ile yapabilir belki yada bir PC'ci

Hocam kasa çok kötü hava akışı olarak.

Örnek var mıdır kasa transferi için
Örneğe gerek yok ki.
Sadece sizin kasanızda bulanan bileşenleri diğer kasaya sıfır gelmiş gibi montajlıyacaksınız.
Kabloları ve ekran kartını çıkartın zaten hepsi yerli yerinde olacak.
Gelmiş olan kasaya vidaları takacaksınız oturtacaksınız. Sıvı soğutma montajı , sonra ekran kartı en sonda da kabloları takarak işinizi bitireceksiniz.

Kabloları çıkarırsanız tabii ki çıkar.
Başka kasaya geçmek zor değildir.
Eğer bilgili değil iseniz kabloların fotoğrafını çekin nereye bağlanmış diye.
Hiç zor olmayacaktır. Tecrübeli iseniz 30 dakikada montajlarsınız.
Çok tecrübeli değilim
Eğer alternatif olarak bir seçenek yoksa delme işlemi gibi sat yenisine geç zarar vermek istemiyorsan sat al yeni kasa Vatan tarzı bir yer para ile yapabilir belki yada bir PC'ci
Yok hocam para ile yaptırmak istemiyorum ya. Ve eskiyi satmayi düşünüyorum alırsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,628
Üyeler
192,435
Son üye
hamzqsf
Geri