- Reaksiyon skoru
- 69
Arkadaşlar pc yi düzgünce masaüstünden kapatıyom ama kapanınca kulaklığın klavyenin ve farenin ışıkları yanıyor sonrasında fişi çekince kapanıyolar fişi çekmemin zararı dokunurmu
Çek bişey olmazArkadaşlar pc yi düzgünce masaüstünden kapatıyom ama kapanınca kulaklığın klavyenin ve farenin ışıkları yanıyor sonrasında fişi çekince kapanıyolar fişi çekmemin zararı dokunurmu
Teşekkür ederim hocam yani sorun değilAnakartın BIOS ayarlarında usb ye güç vermeyi kapatırsan ışıkları söner ürünlerin. Her anakartın o ayarı farklı isimlendirebiliyor. İnternette bir araştır veya markasını yaz bakalım senin için.
Post automatically merged:
Tamamıyla gücü kesmek istiyorsan da yanlış değilsem Windows güç ayarlarında bir ayar olması lazım onu da kapaman gerekiyor.
Aynen hiçbir problem yok sadece düşük bir seviyede watt harcar o kadar o da faturaya çok az ekler diye düşünüyorum. Sürekli fişten çekme bence gerek yok.Teşekkür ederim hocam yani sorun değil
Öyle yapıyım bundn sonra ozmnAynen hiçbir problem yok sadece düşük bir seviyede watt harcar o kadar o da faturaya çok az ekler diye düşünüyorum. Sürekli fişten çekme bence gerek yok.
Fişten çekmek yerine bilgisayarın arkasındaki şalteri kapat.Öyle yapıyım bundn sonra ozmn![]()
Psu'ya zararı dokunurmuFişten çekmek yerine bilgisayarın arkasındaki şalteri kapat.
Deniyim hocambiostan erp ayarı yap kapanır ışıklar boşa elektrik harcamasına ne gerek var
Yok zararı olacak bir durum yok. Bilgisayarı Windows içinden kapattıktan sonra bilgisayar tamamen kapanınca kapatabilirsin ama ERP ayarı var onun nasıl yapıldığını bilmiyorum onu yaparsan ışıklar söner.Psu'ya zararı dokunurmu
Post automatically merged:
Deniyim hocam
Tamamdır teşekkür ederim hocamYok zararı olacak bir durum yok. Bilgisayarı Windows içinden kapattıktan sonra bilgisayar tamamen kapanınca kapatabilirsin ama ERP ayarı var onun nasıl yapıldığını bilmiyorum onu yaparsan ışıklar söner.