Neler Yeni

Kasayı itopya servise gönderirken nasıl göndermeliyim?

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
Aradığımda sormayı unuttum, sitede de yazmıyor. Daha önce göndermiş arkadaşlar varsa; bana geldiği gibi aynı 2 koli şeklinde boş kutuları da göndermeli miyim? yoksa sadece ekran kartını söküp ayrı kutuyla ve kasayı göndersem olur mu?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Aradığımda sormayı unuttum, sitede de yazmıyor. Daha önce göndermiş arkadaşlar varsa; bana geldiği gibi aynı 2 koli şeklinde boş kutuları da göndermeli miyim? yoksa sadece ekran kartını söküp ayrı kutuyla ve kasayı göndersem olur mu?
ekran kartını cıkartıp ayrı kutuda göndereceksin diye biliyorum sadece ama sen yinede ara tekrar kesinleştir.

Stcgl01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Ben gelen 2 koliyi eksiksiz faturalarda dahil geri gönderdim öyle istediler yani sana nasıl geldiyse o düzende geri yolla eksik bir şey unutma

Smeagol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Gollum Yüzüksever
Mail at.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Boş kutuları da gönder belki değişim iade çıkabilir sonra başın ağrımasın.
Ayrıca komple kasayı değil de sadece tek bir parçada sorun varsa o parçayı sök yetkiliyi/distribütör kimse ona direkt gönder. İtopya arıza notunu göndermeyebiliyor.

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boş kutuları da gönder belki değişim iade çıkabilir sonra başın ağrımasın.
Ayrıca komple kasayı değil de sadece tek bir parçada sorun varsa o parçayı sök yetkiliyi/distribütör kimse ona direkt gönder. İtopya arıza notunu göndermeyebiliyor.
Hangi parçada sıkıntı olduğunu çözebilsem kendim de çözerdim büyük ihtimal mecbur komple göndercem knk

Top Bottom