Bende de yanıyor o ışık anakarttan aynı bunun gibi bi ışık yanıyor kapalıyken bi sıkıntı yok ama zararı varmı ki?Hocam Denetim masası>Güç seçenekleri>Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin>Şu anda kullanılamayan ayarları değiştirin>hızlı başlatmayı aç tikini kaldırın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunuda dene.
onu bilmiyorum.Bende de yanıyor o ışık anakarttan aynı bunun gibi bi ışık yanıyor kapalıyken bi sıkıntı yok ama zararı varmı ki?
İkisinide yaptım hala yanıyorHocam Denetim masası>Güç seçenekleri>Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin>Şu anda kullanılamayan ayarları değiştirin>hızlı başlatmayı aç tikini kaldırın.
bunuda dene.
Yanıp sönüyorHocam Denetim masası>Güç seçenekleri>Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin>Şu anda kullanılamayan ayarları değiştirin>hızlı başlatmayı aç tikini kaldırın.
bunuda dene.
fişini çek.İkisinide yaptım hala yanıyor
Yanıp sönüyor
O ssd okuma yazma hızındandır.ozaman sönüyorda niye böyle oluyor acaba açılması çok hızlı 5 saniyede açılıyor pc
Boşver ya bence bi sıkıntı çıkmaz (işallah) bende de oluyor da elektirikler giderse felan birden bi sıkıntı çıkmadığı sürece bişey olmazozaman sönüyorda niye böyle oluyor acaba açılması çok hızlı 5 saniyede açılıyor pc
benim eski kasada da aynı ışık vardı ethernet kablosunu çıkarınca sönüyordubilgisayarı kapattıktan sonra böyle ışık yanıyor sönmüyor nedir bu?