Fön makinesinin soğuk ayar moduyla dikkatli bir şekilde tozları al.Bezle al.Yani ben fan pervanelerinin içlerini yumuşak diş fırçasıylada alıyordum.Nasıl temizliyim sizce nerlerini temizleyim nasıl bir bezle temizleyim bezin üstüne bir şey sıkayım mı? Kasa bu sistemde imzamda yardımcı olursanız sevinirim.
kasanın önünü açayımmı bir de nasıl açıcamFön makinesinin soğuk ayar moduyla dikkatli bir şekilde tozları al.Bezle al.Yani ben fan pervanelerinin içlerini yumuşak diş fırçasıylada alıyordum.
Temizlik imandandır.Ben her hafta ekran kartımı çıkarıp temizliyorum.
Sence yapayımmı bir de çıkarırken bir sıkıntı olur mu nasıl temizliyimBen her hafta ekran kartımı çıkarıp temizliyorum.
Kanka her hafta değil de ben 2 ayda bir çıkarıp temizliyorum 4 ayda bir tüm parçaları sökü temizliyorum.Ben her hafta ekran kartımı çıkarıp temizliyorum.
Her hafta gereksiz ayda 1 yapsan yeter.Sence yapayımmı bir de çıkarırken bir sıkıntı olur mu nasıl temizliyim
Hocam nasıl temizliyorsun bide faydası oluyomu gpu sıcaklığına ne kadar oluyor.Ben çıkarmaktan korkarımBen her hafta ekran kartımı çıkarıp temizliyorum.
Bir bezle siliyorum bebeğim o benim.Hocam nasıl temizliyorsun bide faydası oluyomu gpu sıcaklığına ne kadar oluyor.Ben çıkarmaktan korkarım
Her hafta vidalarını sök tak yapıyor musun cidden? Helal olsun ne diyim.Bir bezle siliyorum bebeğim o benim.
İçini açmıyorum arkasını yanını önünü her yerini siliyorum sadece kasaya koyarken de bir öpücük veriyorum ona.Her hafta vidalarını sök tak yapıyor musun cidden? Helal olsun ne diyim.
Şuan benim ne yapmam gerek kasayı nasıl temizliyimKanka her hafta değil de ben 2 ayda bir çıkarıp temizliyorum 4 ayda bir tüm parçaları sökü temizliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her hafta gereksiz ayda 1 yapsan yeter.
ekran kartın neİçini açmıyorum arkasını yanını önünü her yerini siliyorum sadece kasaya koyarken de bir öpücük veriyorum ona.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, Fön makinesi o kadar işlevsel değil, en mantıklısı bir kompresör’dür ancak önerim sakin ve yavaş bir şekilde yapın ne yapacaksanız, bazı parçalar (nemsiz) bezle silinebilir. Asıl tozlanmayı nem yapar bunu unutmayın toz havada uçar nem se tutar bu yüzden PSU’nuzla gelen nem emici torbalar var ya ondan bir tanesini yılda bir değiştirmek kaydıyla kasanıza atın hocam emin olun tozlanma çok azalacaktır. Sonra sakın süpürgeyle girişmeyin iç parçalara sadece kadanın kabasını alabilirsiniz, küçük parçaları koparabilir süpürge çok güçlüyse. Nazik davranın ve önerilerimi dikkate alın herkes yapabilir basit bir işlem.Nasıl temizliyim sizce nerlerini temizleyim nasıl bir bezle temizleyim bezin üstüne bir şey sıkayım mı? Kasa bu sistemde imzamda yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır ondan bahsetmiyorum kasaya oturturken vida takıyorsun ya onu her hafta yapıyormusun cidden.İçini açmıyorum arkasını yanını önünü her yerini siliyorum sadece kasaya koyarken de bir öpücük veriyorum ona.