Neler Yeni

Kasayı nasıl temizleyim 1. ay toz temizliği.

EmaRex27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Ege
Nasıl temizliyim sizce nerlerini temizleyim nasıl bir bezle temizleyim bezin üstüne bir şey sıkayım mı? Kasa bu sistemde imzamda yardımcı olursanız sevinirim.

rainbowgamer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
umut yiyen
Nasıl temizliyim sizce nerlerini temizleyim nasıl bir bezle temizleyim bezin üstüne bir şey sıkayım mı? Kasa bu sistemde imzamda yardımcı olursanız sevinirim.
Fön makinesinin soğuk ayar moduyla dikkatli bir şekilde tozları al.Bezle al.Yani ben fan pervanelerinin içlerini yumuşak diş fırçasıylada alıyordum.

EmaRex27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fön makinesinin soğuk ayar moduyla dikkatli bir şekilde tozları al.Bezle al.Yani ben fan pervanelerinin içlerini yumuşak diş fırçasıylada alıyordum.
kasanın önünü açayımmı bir de nasıl açıcam

EmaRex27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin

EmaRex27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Ege
Kanka her hafta değil de ben 2 ayda bir çıkarıp temizliyorum 4 ayda bir tüm parçaları sökü temizliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her hafta gereksiz ayda 1 yapsan yeter.
Şuan benim ne yapmam gerek kasayı nasıl temizliyim

İçini açmıyorum arkasını yanını önünü her yerini siliyorum sadece kasaya koyarken de bir öpücük veriyorum ona.
ekran kartın ne

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, Fön makinesi o kadar işlevsel değil, en mantıklısı bir kompresör’dür ancak önerim sakin ve yavaş bir şekilde yapın ne yapacaksanız, bazı parçalar (nemsiz) bezle silinebilir. Asıl tozlanmayı nem yapar bunu unutmayın toz havada uçar nem se tutar bu yüzden PSU’nuzla gelen nem emici torbalar var ya ondan bir tanesini yılda bir değiştirmek kaydıyla kasanıza atın hocam emin olun tozlanma çok azalacaktır. Sonra sakın süpürgeyle girişmeyin iç parçalara sadece kadanın kabasını alabilirsiniz, küçük parçaları koparabilir süpürge çok güçlüyse. Nazik davranın ve önerilerimi dikkate alın herkes yapabilir basit bir işlem.

İçini açmıyorum arkasını yanını önünü her yerini siliyorum sadece kasaya koyarken de bir öpücük veriyorum ona.
Hayır ondan bahsetmiyorum kasaya oturturken vida takıyorsun ya onu her hafta yapıyormusun cidden.

Top Bottom