Öneri Kasım indirimleri beklenir mi?

reachard

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar laptop alacağım 35k bütçem var, rtx4060 laptop bakıyorum fakat bu bütçeyi kasım indirimlerine bekletmeli miyim yoksa bir indirim bulduğum gibi çekmeli miyim kararsız kaldım sizin görüşleriniz neler?

Arkadaşlar laptop alacağım 35k bütçem var, rtx4060 laptop bakıyorum fakat bu bütçeyi kasım indirimlerine bekletmeli miyim yoksa bir indirim bulduğum gibi çekmeli miyim kararsız kaldım sizin görüşleriniz neler?
Her türlü beklenir. İndirim harici bir şey alınmaz artık bu şartlar altında bence

İndirimler artık öyle eskisi gibi olmuyor şuan misal ürün 50 binse kasımda 70 bin çizerler 50 bin yazarlar satış stratejisi diyor kimisi ama bu tamamrn ahlaksızlıktır.

Şuan kararsız kaldığım bir konu ise indirimin olup olmaması değil de indirim beklerken şuanda olan fiyattan daha pahalıya almak.Sizce fiyatlar bir anda %30 kadar artış gösterir mi?

aylık enflasyon ortalama %8-10 arası. indirim bunun üzerinde olacaksa belki. en iyi ihtimal benzer fiyata alırsınız.

1 hafta 7.500 e aldığım ürün 1 ay önce 6.500 dü. şu an 9.499tl. kampanya varsa kovalayın. ama enflasyon fiyat artış hızındaki artıştır. fiyatların artmamasını bırakın artış hızı artıyor.

1 hafta 7.500 e aldığım ürün 1 ay önce 6.500 dü. şu an 9.499tl. kampanya varsa kovalayın. ama enflasyon fiyat artış hızındaki artıştır. fiyatların artmamasını bırakın artış hızı artıyor.
bakalım, umarım bulabilirim. Fiyatlar her gün uçuyor

Bence çokta beklemeyin.Televizyon almıştım 10 gün içerisinde televizyona 5k zam geldi.Farklı kategori belki ama ülkemizde ki enflasyon aynı enflasyon o yüzden çok beklemeyin bence

Şuan kararsız kaldığım bir konu ise indirimin olup olmaması değil de indirim beklerken şuanda olan fiyattan daha pahalıya almak.Sizce fiyatlar bir anda %30 kadar artış gösterir mi?
Bende aynı şekilde klavye almak için bekliyorum ama bundan korkuyorum ne yapsam bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,703
Üyeler
192,471
Son üye
mehmetalii10
Geri