Her türlü beklenir. İndirim harici bir şey alınmaz artık bu şartlar altında benceArkadaşlar laptop alacağım 35k bütçem var, rtx4060 laptop bakıyorum fakat bu bütçeyi kasım indirimlerine bekletmeli miyim yoksa bir indirim bulduğum gibi çekmeli miyim kararsız kaldım sizin görüşleriniz neler?
İndirimler artık öyle eskisi gibi olmuyor şuan misal ürün 50 binse kasımda 70 bin çizerler 50 bin yazarlar satış stratejisi diyor kimisi ama bu tamamrn ahlaksızlıktır.Arkadaşlar laptop alacağım 35k bütçem var, rtx4060 laptop bakıyorum fakat bu bütçeyi kasım indirimlerine bekletmeli miyim yoksa bir indirim bulduğum gibi çekmeli miyim kararsız kaldım sizin görüşleriniz neler?
o zaman fırsatı yakaladığım gibi alıyorumaylık enflasyon ortalama %8-10 arası. indirim bunun üzerinde olacaksa belki. en iyi ihtimal benzer fiyata alırsınız.
bakalım, umarım bulabilirim. Fiyatlar her gün uçuyor1 hafta 7.500 e aldığım ürün 1 ay önce 6.500 dü. şu an 9.499tl. kampanya varsa kovalayın. ama enflasyon fiyat artış hızındaki artıştır. fiyatların artmamasını bırakın artış hızı artıyor.
Bekleme kasımı 35k bütçeye 4060lı cihazlar varbakalım, umarım bulabilirim. Fiyatlar her gün uçuyor
hâlâ bakıyorum fakat fazla bir seçenek yok sanırımBekleme kasımı 35k bütçeye 4060lı cihazlar var
hâlâ bakıyorum fakat fazla bir seçenek yok sanırım
Bende aynı şekilde klavye almak için bekliyorum ama bundan korkuyorum ne yapsam bilemedimŞuan kararsız kaldığım bir konu ise indirimin olup olmaması değil de indirim beklerken şuanda olan fiyattan daha pahalıya almak.Sizce fiyatlar bir anda %30 kadar artış gösterir mi?