Kasım indirimlerinde mouse tavsiyesi

Bu sitede dah ucuz;

V6'nın modelini beğenenler de oluyor, istersen ona da bak.
Hocam önerin için teşekkür ederim şu an siteler örnek olarak duruyor indirim geldiğinde fiyatlara göre sipariş vereceğim fakat v6 ile v8 arasındaki farkları biliyor musunuz daha önce kullandınız mı ya da hangi tutuşa göre daha iyiler

Niye bir sürü ayrı konu açıyorsun ortak konu açsana burayı meşgul ediyorsun.Neyse birazdan patlarsın zaten konuşmaya gerek yok.

Hocam önerin için teşekkür ederim şu an siteler örnek olarak duruyor indirim geldiğinde fiyatlara göre sipariş vereceğim fakat v6 ile v8 arasındaki farkları biliyor musunuz daha önce kullandınız mı ya da hangi tutuşa göre daha iyiler
Hocam donanımsal olarak hiçbir farkları yok.Tasarımı,duruşu,tutuluşu hangisi size daha iyi geliyorsa onu tercih edin.Ben kullanmadım fakat baya bir seveni var.

Niye bir sürü ayrı konu açıyorsun ortak konu açsana burayı meşgul ediyorsun.Neyse birazdan patlarsın zaten konuşmaya gerek yok.
Sana mı sorucam yani anlamadım sıkıntı çıkarsa zaten el atarlar olaya. Sadece genel olarak Oyuncu Ekipmanları vb. gibi bir genel konu başlığı olmadığı için ve alacağım ekipmanları daha detaylı araştırma yapmak istediğim için bu şekilde yaptım.

Geri