Kasım indirimlerinde sistemi yükseltmeli miyim?

Reaksiyon skoru
18
Pc yi topladıktan sonra güncel bileşenlere olan bilgim azaldı neyin ne özelliği var hiç araştırmadım işten dolayı vakit bulamadığımdan o yüzden forumda ki konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olan arkadaşlara bir danışmak istedim. Sizce hazır indirimler varken sistemi yükseltmeli miyim hangi parçaları değiştirmeliyim mesela x670 den x870 e geçmemin benim için ne gibi avantajları olabilir anlatırsanız sevinirim. Monitörüm 2K aslında sistemden memnunum ama güncellemeli mi merak ediyorum.

Şuan kullandığım sistem
İşlemci: Ryzen7 7800X3D
Anakart: MSİ MPG X670-E CARBON WiFi
Ekran Kartı: MSİ RTX 4070Ti Super Gaming X Slim White
RAM: Gskill 32 GB Trident Z RGB 6400Mhz
PSU: MSİ MPG A850G 850W 80+ Gold
İşlemci Soğutucu: NZXT Kraken 360 RGB
Kasa: NZXT H6 Flow White RGB
Monitör: MSI 26.5” MPG 271QRX QD-OLED 2560x1440 (WQHD) 16:9 FLAT QD-OLED 360HZ 0.03MS

Pc yi topladıktan sonra güncel bileşenlere olan bilgim azaldı neyin ne özelliği var hiç araştırmadım işten dolayı vakit bulamadığımdan o yüzden forumda ki konu hakkında daha fazla bilgi sahibi olan arkadaşlara bir danışmak istedim. Sizce hazır indirimler varken sistemi yükseltmeli miyim hangi parçaları değiştirmeliyim mesela x670 den x870 e geçmemin benim için ne gibi avantajları olabilir anlatırsanız sevinirim. Monitörüm 2K aslında sistemden memnunum ama güncellemeli mi merak ediyorum.

Şuan kullandığım sistem
Monitör: MSI 26.5” MPG 271QRX QD-OLED 2560x1440 (WQHD) 16:9 FLAT QD-OLED 360HZ 0.03MS

Bence gayet güzel bir sistem. Yerinde olsam dokunmam. En azından 6000 serisi kartlar çıkana kadar

Şuan kullandığım sistem

Bu sisteme eklenecek bir şey yok, ekipman lazımsa bakabilirsin

Bu sisteme eklenecek bir şey yok, ekipman lazımsa bakabilirsin
Aslında bi klavye arayışı içerisindeyim ayrı konu da açtım ama yanıt veren olmamış önerebileceğiniz tok sesli küçük klavye var mı bi çok marka çıkmış akko ajazz felan diye tasarımları çok hoşuma gitti ama markaları tanımıyorum test etmek için mağazalarda da bulamadım

Aslında bi klavye arayışı içerisindeyim ayrı konu da açtım ama yanıt veren olmamış önerebileceğiniz tok sesli küçük klavye var mı bi çok marka çıkmış akko ajazz felan diye tasarımları çok hoşuma gitti ama markaları tanımıyorum test etmek için mağazalarda da bulamadım
Akko, ajazz, yunzii, mchose, attack shark vb tüm markaların ürünlerini kullandım tercih edebilirsiniz sorunsuz ürünlerdir. Tabii ki 100 üründen 2-3 ünde olacak sorun size denk gelirse o markayı kötü yapmaz ama ürünler güzel yani sorunsuz uzun süre gider. Ürünlerine göz atıp beğendiğinizi bana atın iyi veya kötü pahalı veya ucuz derim.

Hala güncel ve güçlü, Boşa masraf olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,960
Üyeler
183,926
Son üye
utkuwxe
Geri