Ciri 80+ Gold Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 6,801 En İyi Cevap 6 13 Şubat 2021 #1 Kasım'a kadar sorumlu olduğumuz konuları nereden bulabilirim? Müfredata baktım ama şu tarihte şu olacak diye bir şey yok. Hangi siteden bulabilirim?
Kasım'a kadar sorumlu olduğumuz konuları nereden bulabilirim? Müfredata baktım ama şu tarihte şu olacak diye bir şey yok. Hangi siteden bulabilirim?
LordHasan 80+ Platinum Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 10,708 En İyi Cevap 9 13 Şubat 2021 #2 Emydn10 yazmış: Kasım'a kadar sorumlu olduğumuz konuları nereden bulabilirim? Müfredata baktım ama şu tarihte şu olacak diye bir şey yok. Hangi siteden bulabilirim? Devamı için tıklayın... Hocalarına sorabilirsin
Emydn10 yazmış: Kasım'a kadar sorumlu olduğumuz konuları nereden bulabilirim? Müfredata baktım ama şu tarihte şu olacak diye bir şey yok. Hangi siteden bulabilirim? Devamı için tıklayın... Hocalarına sorabilirsin
Ciri 80+ Gold Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 6,801 En İyi Cevap 6 13 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 LordHasan yazmış: Hocalarına sorabilirsin Devamı için tıklayın... Çoğu hoca işlediğimiz yere kadar deyip geçiyor. Ne işlediğini aklımda tutmuyorum ki gün gün. O yüzden internetten bakıyorum
LordHasan yazmış: Hocalarına sorabilirsin Devamı için tıklayın... Çoğu hoca işlediğimiz yere kadar deyip geçiyor. Ne işlediğini aklımda tutmuyorum ki gün gün. O yüzden internetten bakıyorum