HomerSer
80+ Bronze
Dahası
cildiyeye git önemli durum olabilir
Soğuk duşta gerçekten daha az kaşınıyor denemiştim, teşekkür ederim tüm bilgiler içinTek diyebileceğim son günlerde uyuz salgını olmasıdır cildiyeciye görünün
Ek olarak soğuk duş alın daha az kaşınırsınız
Yazmış ya dostum, bir daha kontrol et istersenArkadaşın yazdığı metinde o tarz bir yazı yok nereden aldınız?
arkadaş zaten resmi googleden almış kurdeşen yazınca ilk foto o çıkıyorÜrtiker (kurdeşen) alerjik reaksiyona benziyor. Hastaneye gidebilirsiniz. Kronik ise geçmiş olsun. Bende uzun yıllardır var.
Kanka ben kaşıntı sonrası kabarıklık yazdım o çıktı en çok benzeyende oyduarkadaş zaten resmi googleden almış kurdeşen yazınca ilk foto o çıkıyor
:/ Geçmiyor mu hocam? Kronik olduğunu sanmıyorum son 1 aydır oluyorÜrtiker (kurdeşen) alerjik reaksiyona benziyor. Hastaneye gidebilirsiniz. Kronik ise geçmiş olsun. Bende uzun yıllardır var.
Çok eminsiniz neyse teşekkür ederim iyi akşamlar%100 uyuz olmuşsun
Hocam öncelikle geçmiş olsun alerjinin olmaması hiç alerji olmayacağın anlamına gelmiyor. Sanırım bu bir çeşit urtiker. Yediğin içtiğin birşeyden olabilir. çok var ise ve çok rahatsız ediyorsa doktora git tabi randevu bulabilirsen. Bepanthol sensiderm kremi öneririm kaşıntısını geçirir. zaten kendiliğinden de geçer. yani sıklıkla olmuyorsa bir sorun teşkil etmiyor.Merhabalar son 1 aydır kol,sırt,el ve bacaklarım çok kaşınıyor kaşınıncada böyle şişiyor :
Bunların nedeni nedir? Herhangi bir kronik alerjim yok, sürekli kullandığım ilaç ve alerjim yok.
Bende de olmuyordu arada oluyordu sonra hep olmaya başladı. Doktora gitmeniz iyi olur.Kanka ben kaşıntı sonrası kabarıklık yazdım o çıktı en çok benzeyende oydu
Mesaj otomatik birleştirildi:
:/ Geçmiyor mu hocam? Kronik olduğunu sanmıyorum son 1 aydır oluyor
Çok eminsiniz neyse teşekkür ederim iyi akşamlar
Hocam son 1 aydır her 2 3 günde bir oluyor son günlerde daha sık olmaya başladıHocam öncelikle geçmiş olsun alerjinin olmaması hiç alerji olmayacağın anlamına gelmiyor. Sanırım bu bir çeşit urtiker. Yediğin içtiğin birşeyden olabilir. çok var ise ve çok rahatsız ediyorsa doktora git tabi randevu bulabilirsen. Bepanthol sensiderm kremi öneririm kaşıntısını geçirir. zaten kendiliğinden de geçer. yani sıklıkla olmuyorsa bir sorun teşkil etmiyor.
Anladım, sizde geçirmişsiniz nasıl oldu? Nasıl geçti? Ne kadar sürdü? Hangi kremleri merhemleri kullandınız?Bende de olmuyordu arada oluyordu sonra hep olmaya başladı. Doktora gitmeniz iyi olur.
Geçmedi, krem, hap, çift kol her ay iğne yinede geçmedi.Hocam son 1 aydır her 2 3 günde bir oluyor son günlerde daha sık olmaya başladı
Anladım, sizde geçirmişsiniz nasıl oldu? Nasıl geçti? Ne kadar sürdü? Hangi kremleri merhemleri kullandınız?