klasiktaa37
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Şu anda kafama yatmış bir fikir yok bu konularda da amatörüm önerisi olan var mı fiyat 15-20k olabilir.
Bu beni fiyat olarak biraz zorluyo sence bunun adventure yerine standardı alınır mı?Bende uzun zamandır araştırıyorum sarj konusunda en iyi verimli bu galiba
kaç saaat cekim yapacagınıza göre değişir tek bir batarya 240 dk kadar cekim yapabiliyormusBu beni fiyat olarak biraz zorluyo sence bunun adventure yerine standardı alınır mı?
insta360 gece çekimleri daha iyi diyorlar kafam karışık benimdeBende uzun zamandır araştırıyorum sarj konusunda en iyi verimli bu galiba
2 saat cekim yapabiliyormuş benim attığım 4 saaate kadar dı tabi size baglıinsta360 gece çekimleri daha iyi diyorlar kafam karışık benimde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunu alcam ben
attığım da 3 tane batarya ve sarj kutusu da var ona göre bakın derim neredeyse 12 saat cekim yapabilirsiniz2 saat cekim yapabiliyormuş benim attığım 4 saaate kadar dı tabi size baglı
15 dakikada %80 doluyor şarjı insta360'ın. pek farkedeceğini sanmıyorum. gece çekimi çok daha iyi stabilizasyonu da aynı şekilde2 saat cekim yapabiliyormuş benim attığım 4 saaate kadar dı tabi size baglı
yaşadığım yere yakın bir millipark var onun yollarında arkada bu şarkıyla bende çekicem aldığım ilk iş çok keyifli duruyorAce pro için bütçen varsa bakabilirsin. Birkaç videosunu izledim çok iyi gözüküyor. Bende Action 3 var biraz küçük ayarını bildiğin zaman 4-5'e gerek kalmıyor. Bakmak istersen buraya atıyorum arada.
aldığın kameraya uygun bir nd filtre de alırsan çok daha güzel görüntüler alırsın.15 dakikada %80 doluyor şarjı insta360'ın. pek farkedeceğini sanmıyorum. gece çekimi çok daha iyi stabilizasyonu da aynı şekilde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yaşadığım yere yakın bir millipark var onun yollarında arkada bu şarkıyla bende çekicem aldığım ilk iş çok keyifli duruyor