Neler Yeni

Kaslı bir adam vs sıradan insan

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
Merak ettiğim konu kaslı bi 80 kg adamın sokakta sataşan 65-70kg lik bi sataşan elamana karşı güç olarak baya avantajı olur mu?. iki tarafında teknik bilmediğini varsayalım. eddie hall mesela güçlü bir adam 2 tane 70 kg lık dövüşcüye karşı baya eziyor tabi aşırı güçlü ve yağlı normal. benimde 1 yıllık gym kariyerim var 75kg hacimli birisiyim kollarım bileklerim kalın 41cm biceps birazda genetik yağlı demiyorum bakın aşırı yağlı değilim. Normal %14 yağ oranım. Benim sokaktaki sataşan teknik bilmez birisine karşı avantajım ne olur. Sadece merak bu arada çevrem temiz yani.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
çok göz korkutursun, sataşıyorsa zaten ya üstü doludur ya tanıdıkları vardır genelde bu tiplerde teknik olmasa da tecrübe oluyor.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok göz korkutursun, sataşıyorsa zaten ya üstü doludur ya tanıdıkları vardır genelde bu tiplerde teknik olmasa da tecrübe oluyor.
doğrudur hocam peki avantajım olur mu genelde dayanıklı biriyim yani sadece kasla alakası yok bodybuildingden öncede 2 kişiyle falan güreş yapabiliyodum vucut dengem falan olsun sağlam yani o yüzden söyledim bodybuilding ilede bunu takviyelemiş olurmuyum onu anlamak istedim

Shourd

80+ Gold
doğrudur hocam peki avantajım olur mu genelde dayanıklı biriyim yani sadece kasla alakası yok bodybuildingden öncede 2 kişiyle falan güreş yapabiliyodum vucut dengem falan olsun sağlam yani o yüzden söyledim bodybuilding ilede bunu takviyelemiş olurmuyum onu anlamak istedim
Olursun da biraz boks vb şeyler öğrensek kimse kolay kolay seni dönemez bıçak çekerler seni nane .d

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
tabi ki etkisi olur yapılı olmanın ama dediğim gibi karşıdakinin tecrübesi de çok önemli

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,981
İsim
göksel yurtcan
Merak ettiğim konu kaslı bi 80 kg adamın sokakta sataşan 65-70kg lik bi sataşan elamana karşı güç olarak baya avantajı olur mu?. iki tarafında teknik bilmediğini varsayalım. eddie hall mesela güçlü bir adam 2 tane 70 kg lık dövüşcüye karşı baya eziyor tabi aşırı güçlü ve yağlı normal. benimde 1 yıllık gym kariyerim var 75kg hacimli birisiyim kollarım bileklerim kalın 41cm biceps birazda genetik yağlı demiyorum bakın aşırı yağlı değilim. Normal %14 yağ oranım. Benim sokaktaki sataşan teknik bilmez birisine karşı avantajım ne olur. Sadece merak bu arada çevrem temiz yani.
karşıdakinin tecrübesi önemli bende 65 kiloyum fakat salonda arkadaşlarla çok birbirimizi deniyoruz ben tecrübeli olduğumdan karşımda duramıyorlar teknikj ve tecrübe önemli

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Arif
Mesele sokak olunca her şey olabilir kesin bir şey demek zor ama normal olarak karşındakine göre kalıplı durursun. Bu durumda da normalde avantaj sahibi gibi görünürsün ama karşındaki sokakta kavga etmiş, tecrübelenmiş bir şeyler yaşamış birisiyse isterse 45 kilo olsun yine sıkıntı çıkarır. O yüzden en iyisi kendini savunmayı bilmek.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesele sokak olunca her şey olabilir kesin bir şey demek zor ama normal olarak karşındakine göre kalıplı durursun. Bu durumda da normalde avantaj sahibi gibi görünürsün ama karşındaki sokakta kavga etmiş, tecrübelenmiş bir şeyler yaşamış birisiyse isterse 45 kilo olsun yine sıkıntı çıkarır. O yüzden en iyisi kendini savunmayı bilmek.
Haklısınız hocam kavgada bodybuilding eğer aşırı kütleli değilsen işe yarayabiliyor bence örnek vereyim 75 kg yim kalıplıyım normal genetik olarakda güçlü birisi olduğum için şuan extra güçlü olduğumu düşünüyorum gym sayesinde güreş şeklinde kalıbımı kullanmayı başarabilirsem işe yarayabilir sadece ama dediğiniz gibi karşımdakine de bağlı

Hanaz

80+ Gold
Hızlı olan kazanır isterse en güçlü adam olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,079
Üyeler
162,905
Son üye
adanarepublic
Top Bottom