Neler Yeni

Kaspersky Defender Güvenli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Buğra Mert
Arkadaşlar ben bir kaç crackli şey indirmiştim ve sanırım ondan virüsler bulaştı ve bunu defenderda her seferinde tarattığımda resmen bana virüsleri taksit taksit buluyordu. Bende buna sinir oldum bir kaç defender araştırdım 1 ay deneme sürümü bedava olan Kaspersky Defender ı keşfettim sizce iyi mi virüsleri bulur mu? Ek olarak bu defenderın parolaları hafızada tutma mekanizması varmış arayüz vs. hoş geldi bana, bu Defender güvenilir mi?

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
guvenılır ben kullanıyorum suan 1 senelık ucretsız deneme uyelıgım var vırus vardı temızledı bılgısayarımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

parola olayını bılmıyorum o tarafına bır sey dıyemem vırus temızleme konusunda ıyı anlamında guvenılır dedım bılgın olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Buğra Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
guvenılır ben kullanıyorum suan 1 senelık ucretsız deneme uyelıgım var vırus vardı temızledı bılgısayarımı
Mesaj otomatik birleştirildi:

parola olayını bılmıyorum o tarafına bır sey dıyemem vırus temızleme konusunda ıyı anlamında guvenılır dedım bılgın olsun
ben aylık alabildim yıllık nasıl aldınız acaba?

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
bılmıyorum uyelık olusturdum yukledım kendı kendıne tanımlamıslar

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar ben bir kaç crackli şey indirmiştim ve sanırım ondan virüsler bulaştı ve bunu defenderda her seferinde tarattığımda resmen bana virüsleri taksit taksit buluyordu. Bende buna sinir oldum bir kaç defender araştırdım 1 ay deneme sürümü bedava olan Kaspersky Defender ı keşfettim sizce iyi mi virüsleri bulur mu? Ek olarak bu defenderın parolaları hafızada tutma mekanizması varmış arayüz vs. hoş geldi bana, bu Defender güvenilir mi?

Standart kullanıcı için iyidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Buğra Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bılmıyorum uyelık olusturdum yukledım kendı kendıne tanımlamıslar
peki hocam ben ek olarak Kaspersky Passaword Manager adlı sisteminide kurdum tüm chorme da ki şifreleri oraya geçirdim sizce bir sorun teşkil eder mi?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,737
İsim
misfit
Senelerdir kullanıyorum, WDefender'ın bulamadığı virüsleri anında bulabiliyor. Tam ve Hızlı Tarama özellikleri de Windows'a göre hızlı çalışıyor.

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
peki hocam ben ek olarak Kaspersky Passaword Manager adlı sisteminide kurdum tüm chorme da ki şifreleri oraya geçirdim sizce bir sorun teşkil eder mi?
hocam ben onlara pek guvenemedıgım ıcın kullanmadım sadece defender guvenlık duvarı vırus tarafında guvenıyorum dıger asamalarını kullanmadıgım ıcın pek bır yorum yapamayacagım maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,423
Üyeler
172,091
Son üye
telefonavcisi13
Top Bottom