Kaspersky Defender Güvenli mi?

Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar ben bir kaç crackli şey indirmiştim ve sanırım ondan virüsler bulaştı ve bunu defenderda her seferinde tarattığımda resmen bana virüsleri taksit taksit buluyordu. Bende buna sinir oldum bir kaç defender araştırdım 1 ay deneme sürümü bedava olan Kaspersky Defender ı keşfettim sizce iyi mi virüsleri bulur mu? Ek olarak bu defenderın parolaları hafızada tutma mekanizması varmış arayüz vs. hoş geldi bana, bu Defender güvenilir mi?

guvenılır ben kullanıyorum suan 1 senelık ucretsız deneme uyelıgım var vırus vardı temızledı bılgısayarımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

parola olayını bılmıyorum o tarafına bır sey dıyemem vırus temızleme konusunda ıyı anlamında guvenılır dedım bılgın olsun

guvenılır ben kullanıyorum suan 1 senelık ucretsız deneme uyelıgım var vırus vardı temızledı bılgısayarımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

parola olayını bılmıyorum o tarafına bır sey dıyemem vırus temızleme konusunda ıyı anlamında guvenılır dedım bılgın olsun
ben aylık alabildim yıllık nasıl aldınız acaba?

bılmıyorum uyelık olusturdum yukledım kendı kendıne tanımlamıslar

Arkadaşlar ben bir kaç crackli şey indirmiştim ve sanırım ondan virüsler bulaştı ve bunu defenderda her seferinde tarattığımda resmen bana virüsleri taksit taksit buluyordu. Bende buna sinir oldum bir kaç defender araştırdım 1 ay deneme sürümü bedava olan Kaspersky Defender ı keşfettim sizce iyi mi virüsleri bulur mu? Ek olarak bu defenderın parolaları hafızada tutma mekanizması varmış arayüz vs. hoş geldi bana, bu Defender güvenilir mi?

Standart kullanıcı için iyidir

Senelerdir kullanıyorum, WDefender'ın bulamadığı virüsleri anında bulabiliyor. Tam ve Hızlı Tarama özellikleri de Windows'a göre hızlı çalışıyor.

peki hocam ben ek olarak Kaspersky Passaword Manager adlı sisteminide kurdum tüm chorme da ki şifreleri oraya geçirdim sizce bir sorun teşkil eder mi?
hocam ben onlara pek guvenemedıgım ıcın kullanmadım sadece defender guvenlık duvarı vırus tarafında guvenıyorum dıger asamalarını kullanmadıgım ıcın pek bır yorum yapamayacagım maalesef

Geri