Neler Yeni

Kaspersky ile Tam Tarama Yaptım Ama Emin Değilim Hala Virüs Olabilir mi?

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
Merhaba. Kaspersky ile bir kaç gün önce tam tarama yapmıştım. Yeni bir bilgisayar sipariş ettim. USB'ye de Windows 10'u yükledim. Kaspersky virüs algılamadı. USB yoluyla yeni bilgisayara takıp Windows'u kuracağım için şüpheliyim virüs olacağından. Sizce bulamadığı virüs var mıdır? Yeni bilgisayara bulaşmasını istemem.

ventioNN

80+ Platinum
Kaspersky,antivirüs programı olarak önereceğim sıralamada ilk sırada.
Sorun çıkmadıysa olması imkansız.

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaspersky,antivirüs programı olarak önereceğim sıralamada ilk sırada.
Sorun çıkmadıysa olması imkansız.
Umarım sorun yoktur. Yeni bilgisayara bulaşmasını hiç istemem. Teşekkürler.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Merhaba. Kaspersky ile bir kaç gün önce tam tarama yapmıştım. Yeni bir bilgisayar sipariş ettim. USB'ye de Windows 10'u yükledim. Kaspersky virüs algılamadı. USB yoluyla yeni bilgisayara takıp Windows'u kuracağım için şüpheliyim virüs olacağından. Sizce bulamadığı virüs var mıdır? Yeni bilgisayara bulaşmasını istemem.
Büyük ihtimal yoktur ama belli olmaz ve windows 10u yüklediğiniz yer güvenilirse biçimlendiriliyor usb atarken virüs olsa bile sanmıyorum sıkıntı çıkakcağını

Raunes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimal yoktur ama belli olmaz ve windows 10u yüklediğiniz yer güvenilirse biçimlendiriliyor usb atarken virüs olsa bile sanmıyorum sıkıntı çıkakcağını
Windows 10'u Microsoft üzerinden yükledim. Sonra UEFI yapmak için Rufus üzerinden USB'ye aktardım iso dosyasını. Teşekkürler cevap için

Top Bottom