Merhabalar iyi forumlar. Dün saat gece 00.05 civarlarında bilgisayarıma Kaspersky aracılığıyla tam tarama yaptım. 1 milyon civarı dosya taradı Kaspersky ve hiçbir şey çıkmadı. Ben de bilgisayarı kapattım yattım. Bugün kalktığımda Kaspersky bozulmuştu. Kaspersky açıyorum protectionissuelabel falan yazıyor bende Malwarebytes indirip tarama yaptım o 300.000 civarı dosya taradı bir şey bulmadı yine. Ne yapmam lazım? Kaspersky kaldırıp tekrar mı kurayım?
Şu anda Kaspersky kaldırdım Malwarebytes duruyor ve Windows Defender uyarı gosteriyordu Kaspersky için o da düzeldi. Ne yapayım?
Kaspersky'a koruma konusunda çok güvendiğim için yüklemiştim. Yükleyesim var ama ne gibi sorunlar teşkil edecek bana? Ona göre yükleyip yüklemeyeceğime karar vereyim.
Şu anda Kaspersky kaldırdım Malwarebytes duruyor ve Windows Defender uyarı gosteriyordu Kaspersky için o da düzeldi. Ne yapayım?
Kaspersky'a koruma konusunda çok güvendiğim için yüklemiştim. Yükleyesim var ama ne gibi sorunlar teşkil edecek bana? Ona göre yükleyip yüklemeyeceğime karar vereyim.