Kankam şu an benim sıkıntım hangi antivirüs iyi değil benim sıkıntım bilgisayarımda virüs olup olmadığıEğer ücretsiz versiyonu kullanıyorsan Avast'ın ücretsiz versiyonuna geçmeni tavsiye ederim. Avast biraz daha önde götürüyor
İşte dediğim gibi birde Avast kullanmayı deneyim. Eğer ordada aynı uyarıyı verirse çaresine bakalımKankam şu an benim sıkıntım hangi antivirüs iyi değil benim sıkıntım bilgisayarımda virüs olup olmadığı
neyi silmek istediğini anlamadım site virüs indirmeye çalışmış bilgisayarına programda engellemiş ve sana bildiriyor bu site tehlikeli diyeMerhabalar ben bu gün kaçak bir film izlene sitesine girerken benden bildirim açmam istendi bende açıyım sonra kapatırım demiştim sürekli bildirim atıp bir şey indirmeye çalışıyor Kaspersky engelliyor ama bunu nasıl sileceğim
bu site her google yi açtığımda aynı şeyi indirmeye çalışıyor o siteye girmesem bileneyi silmek istediğini anlamadım site virüs indirmeye çalışmış bilgisayarına programda engellemiş ve sana bildiriyor bu site tehlikeli diye
Adamın sorduğu ile senin dediğin çok alakasız ve Kaspersky avastdan daha iyi.İşte dediğim gibi birde Avast kullanmayı deneyim. Eğer ordada aynı uyarıyı verirse çaresine bakalım
PC'de değilim tam gösteremiyecem ama ayarlarda siteye verdiğin izni geri alman lazımbu site her google yi açtığımda aynı şeyi indirmeye çalışıyor o siteye girmesem bile
Her sene düzenli olarak yapılan araştırlamalar doğrultusunda bu sene için Avast daha önce götürüyor koruma seviyesini. Altı dolu olmasa neden burda söyleme gereği duyayım?Adamın sorduğu ile senin dediğin çok alakasız ve Kaspersky avastdan daha iyi.
Kaynak atabilir misin? Hatırladığım kadarıyla kaspersky,eset,mbam üçlüsü avasttan öndeydi listelemelerde.Her sene düzenli olarak yapılan araştırlamalar doğrultusunda bu sene için Avast daha önce götürüyor koruma seviyesini. Altı dolu olmasa neden burda söyleme gereği duyayım?
adwcleaner ve hitman proyla bilgisayarınızı taratın. Bunlar sorunu çözecektir.Merhabalar ben bu gün kaçak bir film izlene sitesine girerken benden bildirim açmam istendi bende açıyım sonra kapatırım demiştim sürekli bildirim atıp bir şey indirmeye çalışıyor Kaspersky engelliyor ama bunu nasıl sileceğim
https://www.av-comparatives.org/consumer/Kaynak atabilir misin? Hatırladığım kadarıyla kaspersky,eset,mbam üçlüsü avasttan öndeydi listelemelerde.
Geçen senelerde biraz daha iyi analiz yapıyordu sanırım site. Bu zamanlar sanki kimsenin gönlü kalmasın mantığı karşılaştırma yapmış gibi hissettim. Pandanın online protection ratesinin de 100 olması aşırı saçma her gördüğü şeye virüs dediği için öyle yazmışlar sanırım .Dhttps://www.av-comparatives.org/consumer/
Bu siteden hangi testi incelemek istiyorsan bakabilirsin.