Neler Yeni

Kaspersky sürekli virüs saporu veriyor

traskow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes berkay
Merhabalar ben bu gün kaçak bir film izlene sitesine girerken benden bildirim açmam istendi bende açıyım sonra kapatırım demiştim sürekli bildirim atıp bir şey indirmeye çalışıyor Kaspersky engelliyor ama bunu nasıl sileceğim

Ekler

• IMG20220823005217.jpg
    IMG20220823005217.jpg
    2.3 MB · Hit: 33

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Eğer ücretsiz versiyonu kullanıyorsan Avast'ın ücretsiz versiyonuna geçmeni tavsiye ederim. Avast biraz daha önde götürüyor :)

traskow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer ücretsiz versiyonu kullanıyorsan Avast'ın ücretsiz versiyonuna geçmeni tavsiye ederim. Avast biraz daha önde götürüyor :)
Kankam şu an benim sıkıntım hangi antivirüs iyi değil benim sıkıntım bilgisayarımda virüs olup olmadığı

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Kankam şu an benim sıkıntım hangi antivirüs iyi değil benim sıkıntım bilgisayarımda virüs olup olmadığı
İşte dediğim gibi birde Avast kullanmayı deneyim. Eğer ordada aynı uyarıyı verirse çaresine bakalım :)

Generaltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ege Yahya Saatçıoğlu
Merhabalar ben bu gün kaçak bir film izlene sitesine girerken benden bildirim açmam istendi bende açıyım sonra kapatırım demiştim sürekli bildirim atıp bir şey indirmeye çalışıyor Kaspersky engelliyor ama bunu nasıl sileceğim
neyi silmek istediğini anlamadım site virüs indirmeye çalışmış bilgisayarına programda engellemiş ve sana bildiriyor bu site tehlikeli diye

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
İşte dediğim gibi birde Avast kullanmayı deneyim. Eğer ordada aynı uyarıyı verirse çaresine bakalım :)
Adamın sorduğu ile senin dediğin çok alakasız ve Kaspersky avastdan daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu site her google yi açtığımda aynı şeyi indirmeye çalışıyor o siteye girmesem bile
PC'de değilim tam gösteremiyecem ama ayarlarda siteye verdiğin izni geri alman lazım

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman
Adamın sorduğu ile senin dediğin çok alakasız ve Kaspersky avastdan daha iyi.
Her sene düzenli olarak yapılan araştırlamalar doğrultusunda bu sene için Avast daha önce götürüyor koruma seviyesini. Altı dolu olmasa neden burda söyleme gereği duyayım?

Kurapikki

80+ Bronze
Her sene düzenli olarak yapılan araştırlamalar doğrultusunda bu sene için Avast daha önce götürüyor koruma seviyesini. Altı dolu olmasa neden burda söyleme gereği duyayım?
Kaynak atabilir misin? Hatırladığım kadarıyla kaspersky,eset,mbam üçlüsü avasttan öndeydi listelemelerde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

adwcleaner ve hitman proyla bilgisayarınızı taratın. Bunlar sorunu çözecektir.

DMNS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mehmet Burak Duman

Kurapikki

80+ Bronze
https://www.av-comparatives.org/consumer/
Bu siteden hangi testi incelemek istiyorsan bakabilirsin.
Geçen senelerde biraz daha iyi analiz yapıyordu sanırım site. Bu zamanlar sanki kimsenin gönlü kalmasın mantığı karşılaştırma yapmış gibi hissettim. Pandanın online protection ratesinin de 100 olması aşırı saçma her gördüğü şeye virüs dediği için öyle yazmışlar sanırım .D

Ekler

• 1661247330730.png
    1661247330730.png
    70.7 KB · Hit: 26
  • Beğen
Reaksiyonlar: DMNS
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,172
Üyeler