Neler Yeni

Çözüldü✓ Kaspersky virüs mü antivirüs mü

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
emir kuyu
Arkadaşlar bana vatandan aldığım bilgisayara ücretle kaspersky teklif ettiler (indirimli) ben de kabul ettim fakat arkadaşım bunun bi virüs olduğunu iddia ediyor ben şimdi parayla virüs mü kurdurdum cihaza ne demek istiyor arkadaşım?

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Arkadaşlar bana vatandan aldığım bilgisayara ücretle kaspersky teklif ettiler (indirimli) ben de kabul ettim fakat arkadaşım bunun bi virüs olduğunu iddia ediyor ben şimdi parayla virüs mü kurdurdum cihaza ne demek istiyor arkadaşım?
Hocam antivirüstür. Ben de kullanıyoum gayette memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
emir kuyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam antivirüstür. Ben de kullanıyoum gayette memnunum.
okulda birinin cihazında görmüş sanırım kaspersky ı ve bilgisayarı çökmek üzereymiş, öğretmenleri de kim kurdu bu illeti diye soruşturup temizlemiş, şimdi de gelmiş bana sil onu virüs o diyor

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,257
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
okulda birinin cihazında görmüş sanırım kaspersky ı ve bilgisayarı çökmek üzereymiş, öğretmenleri de kim kurdu bu illeti diye soruşturup temizlemiş, şimdi de gelmiş bana sil onu virüs o diyor
Onların crack indirmiştir :D
sen onrjinal aldıysan sıkıntı olmaz sallama arkadaşını

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
hocam bir de sürekli her girdiğimde benden veritabanı güncellemesi istiyor bu nedir
Hocam virüsleri tespit etmek için kullandığı veritabanı o güncelleyin siz sıkıntı olmaz aksine sizin için daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
emir kuyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam virüsleri tespit etmek için kullandığı veritabanı o güncelleyin siz sıkıntı olmaz aksine sizin için daha iyi olur.
anladım hocam ama beni şüpheye düşüren şey her cihazı aç kapa yaptığımda istemesiydi eğer öyleyse sorun yok

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
En güvenilir ANTI-Virüs programlarından birisidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,889
Üyeler
168,699
Son üye
Efe0101
Top Bottom