Neler Yeni

Kaspersky yerine Comodo kullanılır mı?

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
Kaspersky yerine Comodo kullanılır mı? Comodo çok aşırı hafif ve 20 MB RAM kullanıyor varlık ve yokluk içerisinde gibi fakat kaspersky biraz daha fazla kullanıyor RAM kullanımı çok önemli değil sadece söyledim ve Sizce Comodo bilinçli bir kullanıcı için yüksek koruma sağlar mı? Comodo İnternet Security, Hem Türk markasıymış.

Kaspersky yerine Comodo kullanılır mı? Comodo çok aşırı hafif ve 20 MB RAM kullanıyor varlık ve yokluk içerisinde gibi fakat kaspersky biraz daha fazla kullanıyor RAM kullanımı çok önemli değil sadece söyledim ve Sizce Comodo bilinçli bir kullanıcı için yüksek koruma sağlar mı? Comodo İnternet Security. Hem türk markasıymış.
Bitdefender daha iyi olur. Comodo'ya pek sıcak bakmıyorum.

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bitdefender daha iyi olur. Comodo'ya pek sıcak bakmıyorum.
Bitdefender kullanmam. Nedeni: Zaten Kaspersky çok daha iyi ve çok memnunum fakat yormuyor değil Bitdefender kullanırsam bir şey değişmez ben 20 MB gibi RAM kullanan bir Antivirüs istiyorum

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
20MB hatta 200mb ram kullanan av olmaz sanmıyorum olsa bile sürekli aktif olarak açtığınız dosyaları kontrol etmez.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Comodo'nun tüm ayarlarını doğru şekilde ayarlarsanız o kadar az RAM kullanmaz, yapmazsanız da Kaspersky kadar korumaz. Sürekli antivirüs değiştirmek sistemde kalıcı performans kaybına sebep olur (kalıcı dediğim formata kadar) o yüzden sık sık antivirüs değişmeyin.

Ek olarak az RAM kullanan antivirüsler yok değil. Performansa etkisi düşük ama cloud tabanlı oluyorlar (Kaspersky cloud, Immunet ve Webroot gibi.)

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
Comodo'nun tüm ayarlarını doğru şekilde ayarlarsanız o kadar az RAM kullanmaz, yapmazsanız da Kaspersky kadar korumaz. Sürekli antivirüs değiştirmek sistemde kalıcı performans kaybına sebep olur (kalıcı dediğim formata kadar) o yüzden sık sık antivirüs değişmeyin.

Ek olarak az RAM kullanan antivirüsler yok değil. Performansa etkisi düşük ama cloud tabanlı oluyorlar (Kaspersky cloud, Immunet ve Webroot gibi.)
Ben arada antivirüs yükleyip bakıyorum ne gibi bir zararı olur? ayrıca kalıntısız siliyorum yani servislerine kadar

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Kalıntı temizlemek Windows'ta sıkıntılı bir durum. İster istemez bağlanmış sistem dosyalarını siliyorsun ve Kaspersky'ın kendi adını kullanmadan koyduğu dosyaları silemiyorsun, bulamıyorsun bile çünkü biraz karışık.
Her yenisini yüklediğinde kendi kimliğini koruyan (yani antivirüse virüs bulaşmasını önleyen) birçok dosya da peşinde kurulur ve bunlar kendini gizlemesi için isim değiştirilerek konulur ki ne son kullanıcı ne de herhangi bir standart yazılım onları bulup tarayabilsin. Bunları silemezsin ve sen geri kalıntıları sildiğinde onlara komut veren dosyalardan cevapsız sonuçlarla OS un stabilitesini bozuyorsun. İstemsiz hata logları, .cache dosyaları .tmp ler birikip duruyor ve sürekli bir system adı altında RAM kullanımı yapıyor. Bu yüzden bir tane seçip ondan gitmek en iyisi.

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
Kalıntı temizlemek Windows'ta sıkıntılı bir durum. İster istemez bağlanmış sistem dosyalarını siliyorsun ve Kaspersky'ın kendi adını kullanmadan koyduğu dosyaları silemiyorsun, bulamıyorsun bile çünkü biraz karışık.
Her yenisini yüklediğinde kendi kimliğini koruyan (yani antivirüse virüs bulaşmasını önleyen) birçok dosya da peşinde kurulur ve bunlar kendini gizlemesi için isim değiştirilerek konulur ki ne son kullanıcı ne de herhangi bir standart yazılım onları bulup tarayabilsin. Bunları silemezsin ve sen geri kalıntıları sildiğinde onlara komut veren dosyalardan cevapsız sonuçlarla OS un stabilitesini bozuyorsun. İstemsiz hata logları, .cache dosyaları .tmp ler birikip duruyor ve sürekli bir system adı altında RAM kullanımı yapıyor. Bu yüzden bir tane seçip ondan gitmek en iyisi.
bende diyorum bu system falan neden bu kadar disk kullanıyor ondanmıymış? o zaman bir antivirüs üzerinde gidicem ve tek tek denemicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,920
Üyeler
164,219
Son üye
erica
Top Bottom