Bence iade et dostum.arkadaşlar lütfen cevap verin yoksa iade edicem.
Bende en başta öyleydi sonradan düzeldi bende anlamadım @RevDeisDouarkadaşlar pc'yi her yeniden başlattıgımda dpi ayarlarını sıfırlıyor.ben stage 1 de kullanırken her yeniden başlattıgımda stage 2 ye atıyor.bu durum bana mı özel yoksa herkes de mi var?
hocam yani mouse bozuk mu?Bende en başta öyleydi sonradan düzeldi bende anlamadım @RevDeisDou
evet hocam.Arada bende de oluyor. iCUE yazılımı yüklü mü?
Değil.hocam yani mouse bozuk mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam.
iCUE yazılımını sil. Ben sildim şuan hiçbir sorun yok. DPI ayarım beyaz renk. Yani basınca renkler değişiyor ya. O hiç değişmedi o günden sora sırası aynı kısaca değişen bir şey yok. iCUE yazılımı sorun yaratıyor sanırım.hocam yani mouse bozuk mu?
evet hocam.
hocam hep beyaz renkte başlıyor zaten.iCUE yazılımını sil. Ben sildim şuan hiçbir sorun yok. DPI ayarım beyaz renk. Yani basınca renkler değişiyor ya. O hiç değişmedi o günden sora sırası aynı kısaca değişen bir şey yok. iCUE yazılımı sorun yaratıyor sanırım.
iCUE yazılımını sil. Ben sildim şuan hiçbir sorun yok. DPI ayarım beyaz renk. Yani basınca renkler değişiyor ya. O hiç değişmedi o günden sora sırası aynı kısaca değişen bir şey yok. iCUE yazılımı sorun yaratıyor sanırım.
hocam sorunu şöyle resimli şekilde de göstereyim;hocam ben normalde stage 1'i kullanıyorum.ama her yeniden başladıgında stage 2'ye atıyor.sorun bu.Değil.
Zaten DPI sorunun kaynağı bu. Bütün ayarların gitmesi normal de zaten çok da önemli değil ayarlar bence. Ne vardı kihocam hep beyaz renkte başlıyor zaten.
yani her yeniden başlattıgımda stage 2'ye atıyor.
hocam sorunu şöyle resimli şekilde de göstereyim;hocam ben normalde stage 1'i kullanıyorum.ama her yeniden başladıgında stage 2'ye atıyor.sorun bu.Alıntıyı görüntüle
@RevDeisDou
arkadaşlar yazılımı silince düzeldi ancak bütün ayarlarım gitti.
@RevDeisDou hocam yani geri göndermeme gerek yok mouseyi demi?
hocam önemli degil ayarlar zaten ama başka birinin başına gelirse diye yazdım.mousem saglam yani demi?göndermeme gerek yok?Zaten DPI sorunun kaynağı bu. Bütün ayarların gitmesi normal de zaten çok da önemli değil ayarlar bence. Ne vardı ki