Hocam 12 saat urf giriyoz verin kasalımKatarinanın son kostümünü nasıl alabilirim bilet 7 gün sonra bitiyor daha bende 7.seviyede 55.seviyeye getiremem o kadar çok oynamıyorum onu almanın farklı yolları var mı varsa neler???
Başka yolu yok. Belki 1 yıl sonra ihtişamlı öz mağazasına gelir, o şekilde alırsın.Katarinanın son kostümünü nasıl alabilirim bilet 7 gün sonra bitiyor daha bende 7.seviyede 50.seviyeye getiremem o kadar çok oynamıyorum onu almanın farklı yolları var mı varsa neler???
Başka yolu yok. Belki 1 yıl sonra ihtişamlı öz mağazasına gelir, o şekilde alırsın.
7 günde az oynayarak bitiremeyebilirsin en az bi 3 saati vermen gerekebilir
Hocam 12 saat urf giriyoz verin kasalım![]()
en pahalı bileti alsam (ve o biletten 1 tane mi alınıyor) yetişir miBotlara karşı da görevleri yapabilirsin en hızlı
En pahalı olan 3650 RP ile alınan kart seçeneği 10 seviye ilerleme sağlıyor sadece ve evet biletten 1 adet alınıyor. 2650 RP olan da 10 seviye ilerleme sağlıyor. Yani günde 6 saat falan aralıksız oynasan yetiştirirsin.en pahalı bileti alsam (ve o biletten 1 tane mi alınıyor) yetişir mi
canım benim canım arkadaşım o bileti alınca görevlerin artışı da hızlanıyor mu ve görevler neler 7 seviyeye yapana kadar ne görev yaptım bilmeden yaptımEn pahalı olan 3650 RP ile alınan kart seçeneği 10 seviye ilerleme sağlıyor sadece ve evet biletten 1 adet alınıyor.
Görevler kısmı var sesli sohbetin yanındacanım benim canım arkadaşım o bileti alınca görevlerin artışı da hızlanıyor mu ve görevler neler 7 seviyeye yapana kadar ne görev yaptım bilmeden yaptım
Sağ aşağıdaki görevler kısmına bas bak kanka yazıyor orda görevler? Artış hızı hızlanmaz sadece kitli olan öğeleri alabilirsin. Kartı alırken 10 seviye ilerlemesi seçeneğini alırsan anında 7'den 17'ye artar seviyen.canım benim canım arkadaşım o bileti alınca görevlerin artışı da hızlanıyor mu ve görevler neler 7 seviyeye yapana kadar ne görev yaptım bilmeden yaptım
Sağ aşağıdaki görevler kısmına bas bak kanka yazıyor orda görevler? Artış hızı hızlanmaz sadece kitli olan öğeleri alabilirsin. Kartı alırken 10 seviye ilerlemesi seçeneğini alırsan anında 7'den 17'ye artar seviyen.
Alıntıyı görüntüle
bu görevleri 6 7 gün içinde günde 2 saat oynayarak yapabilir miyimGörevler kısmı var sesli sohbetin yanında
12 saatten bahsediyorsun atakhanın çıkmasını beklemen lazım 40 kere kesmeni istese toplam tek başına o görev 10 saat sürüyor diğer görevlerle birleştirsen her maçı 20dk da bitirsen 800dk yapıyorbu görevleri 6 7 gün içinde günde 2 saat oynayarak yapabilir miyim
konuyla alakasız sisteminde ki ram 5600mhz ama işlemcin ddr5 kanalında 4800 destekliyor yetiyor mu12 saatten bahsediyorsun atakhanın çıkmasını beklemen lazım 40 kere kesmeni istese toplam tek başına o görev 10 saat sürüyor diğer görevlerle birleştirsen her maçı 20dk da bitirsen 800dk yapıyor