Neler Yeni

Katarlı gençlere Türkiye’de sınavsız tıp eğitimi hakkı

Katarlı gençlere Türkiye’de sınavsız tıp eğitimi hakkı mantıklımı ?

• Sorun yok

Oylar: 9 9.5%
  • Kötü olmuş

Oylar: 86 90.5%

• Oy kullanan toplam üye
    95

muralty

80+ Bronze
Bütün haber medyaları yalanlamıyor.
İsmi turşu olan amip gelmiş burada yalan haber diyor.
Lan ben ne zaman sizin objektif olacağınızı görücem?
Bir kere olsun yanlışa yanlış deyin.
Bu kadar sığ kafalı olunmaz.
Turşu mee lemeyi seviyor çünkü 🐑

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Uygunsuz davranış
5 kişi sorun yok demiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Takma reis şöyle koyunları

Elbet bir gün düzelir eğer adam akıllı bir cumhurbaşkanı gelirse ama uzun sürer

Kardeşim doğruyu söyle kpssye fln hazırlanan akraban fln mı var?

Eminmisin?
NATO ülkeleri ve NATO birliğine dahil olmayan ülkeler arasında yıllardır personel ve doktrin alışverişi olur. Konunun başında zaten asılsız haber olduğunu söylemiştim. Sizin gibi bilgiden yoksun cahil medya pireleri, işinize gelince sağ demokratlarına çomar diyorsunuz. Sağın çomarına laf anlatabiliyorsun yine bir yerden sonra. Sol çomarı iflah olmaz.Allahın koyunları.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Resmi Gazete’yi açıp protokolleri okumanı öneririm. Protokollerde “sınavsız” öğrenci alınacağına dair herhangi bir madde veya bilgi yok, fakat bahsi geçen durum internet ortamında nedense “sınavsız” öğrenci alınacak diye yayıldı. Duyduklarınıza ya da internetteki kim yanlısı belli olmayan birkaç siteye inanacığınıza resmiyete bakmanızı, gerçek bir araştırma yapmanızı öneririm.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
kötü olmuş diyen arkadaşlar sadece askerler okuyabilecek ve geri katar ordusuna dönecek aynı imkan tskdada var

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,931
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Haberi milli savunma bakanlığı bu konu ile ilgili açıklama yaptı isterseniz google dan kendinizde GÜVENİLİR bir kaynaktan bakabilirsiniz

Excator23cm

80+ Gold
Aynı şey bizim askeri doktorlarimiz içinde geçerli sanırım.
Geçerli olabilir ama 1 kuveyt dinarı 29tl olduğundan hiçbir Türk'ün orda okuyamayacağından eminim hem o kadar iyi üniversiteleride yok ama 1 kuveyt finarının 29tl olmasından dolayı ordaki neredeyse herkes burada rahatça eğitim alabilir

DeH$et

80+ Silver
Geçerli olabilir ama 1 kuveyt dinarı 29tl olduğundan hiçbir Türk'ün orda okuyamayacağından eminim hem o kadar iyi üniversiteleride yok ama 1 kuveyt finarının 29tl olmasından dolayı ordaki neredeyse herkes burada rahatça eğitim alabilir
Aklıma bişey takıldı. Şimdi gençlerimizde Almanya veya Amerika'ya gitme hayalî var paraları daha değerli diye. Bu Kuveyt dinarinin pahalı olması oraya giden kişiler, askeri doktorlar için iyi olmaz mı ?

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
İlk baş okuduğunu anla sonra gel. Haber asılsız millete hakaret edeceğinize okuduğunuzu anlamaya çalışın. Turşu doğru demiş keşke hakarete başvurmasaydı.
Ben hakaret mi ettim kardeşim

NATO ülkeleri ve NATO birliğine dahil olmayan ülkeler arasında yıllardır personel ve doktrin alışverişi olur. Konunun başında zaten asılsız haber olduğunu söylemiştim. Sizin gibi bilgiden yoksun cahil medya pireleri, işinize gelince sağ demokratlarına çomar diyorsunuz. Sağın çomarına laf anlatabiliyorsun yine bir yerden sonra. Sol çomarı iflah olmaz.Allahın koyunları.
Kardeşim yıllardır personel ve doktrin alışverişi olduğunu bilmiyordum ve asılsız haber olduğunu da bilmiyordum o anlamda kusura bakma ama sınava son 1 gün kala böyle bir haberin cıkmış olması zaten herkes gergin birde bu olay cıkınca herkes patladı hem bana çomar diyecene o haber kanallarına, sayfalarına de tepkini ona göster bu arada aynen sağın çomarlarına laf anlatılıyor kardeşim aynen 💡🐑🐑

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Ben hakaret mi ettim kardeşim

Kardeşim yıllardır personel ve doktrin alışverişi olduğunu bilmiyordum ve asılsız haber olduğunu da bilmiyordum o anlamda kusura bakma ama sınava son 1 gün kala böyle bir haberin cıkmış olması zaten herkes gergin birde bu olay cıkınca herkes patladı hem bana çomar diyecene o haber kanallarına, sayfalarına de tepkini ona göster bu arada aynen sağın çomarlarına laf anlatılıyor kardeşim aynen 💡🐑🐑
Size bilgi verdiğim halde hiçbir şekilde itibar etmediniz. Bilgisiz ve bilinçsiz bir şekilde konuşan ve fikir belirten insanlar görünce tadım kaçıyor. Biraz fazla tepki göstermiş olabilirim. Özür dilerim.

Ayrıca inanın sol demokrat fanatiklerine laf anlatmak, ampul bir dayıya laf anlatmaktan daha zor. İktidara öyle dolmuşlarki, düşüncenin doğruluğunu sorgulama zahmetine girmeyip çirkef bir şekilde muhalif oluyorlar. Hoş değil.

Excator23cm

80+ Gold
Aklıma bişey takıldı. Şimdi gençlerimizde Almanya veya Amerika'ya gitme hayalî var paraları daha değerli diye. Bu Kuveyt dinarinin pahalı olması oraya giden kişiler, askeri doktorlar için iyi olmaz mı ?
Ama devletlerin iş imkkanı sağlama hakkında bir sözü ya da basına açıklanan birşeyi yoktu ayrıca orda doktor olduktan sonraki değil de doktor olduktan önce nasıl yaşayacak sadece orda sınavsız tıp okuyosunda yeme içmesi evi vs var çok da pahalı oralar

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Size bilgi verdiğim halde hiçbir şekilde itibar etmediniz. Bilgisiz ve bilinçsiz bir şekilde konuşan ve fikir belirten insanlar görünce tadım kaçıyor. Biraz fazla tepki göstermiş olabilirim. Özür dilerim.

Ayrıca inanın sol demokrat fanatiklerine laf anlatmak, ampul bir dayıya laf anlatmaktan daha zor. İktidara öyle dolmuşlarki, düşüncenin doğruluğunu sorgulama zahmetine girmeyip çirkef bir şekilde muhalif oluyorlar. Hoş değil.
Hocam bilgi verdiniz evet teşekkür ederim ama bilgiyi nasıl verdiğiniz de önemli Bi düzgünce bak kardeşim o öyle değil demek var birde çomar, pire fln demek var neyse yine de verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bu arada birde demişinizki sol demokrat fanatiklerine anlatmak daha zor demişiniz ama bence bu iki tarafta da var en basitinden youtube da bir video var
izlemenizi öneririm bunun iki tarafta da olduğunu anlarsınız neyse hocam ama yine de bende özür dilerim araştırmadan direk kızdım haklısınız bu konu da hiçbir zaman aslında bilmediğim bir konuya araştırmadan muhalif olmam ama bu aralar cok gergin olduğum için malum pandemi ve başka konular direk saldırı gerçekleştirdim bu anlamda özür dilerim

Hocam bilgi verdiniz evet teşekkür ederim ama bilgiyi nasıl verdiğiniz de önemli Bi düzgünce bak kardeşim o öyle değil demek var birde çomar, pire fln demek var neyse yine de verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bu arada birde demişinizki sol demokrat fanatiklerine anlatmak daha zor demişiniz ama bence bu iki tarafta da var en basitinden youtube da bir video var
izlemenizi öneririm bunun iki tarafta da olduğunu anlarsınız neyse hocam ama yine de bende özür dilerim araştırmadan direk kızdım haklısınız bu konu da hiçbir zaman aslında bilmediğim bir konuya araştırmadan muhalif olmam ama bu aralar cok gergin olduğum için malum pandemi ve başka konular direk saldırı gerçekleştirdim bu anlamda özür dilerim
@firatbey komik olan ne

Son düzenleme:

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İslamı kullanarak bizi araplastırmaya çalışıyorlar
Türkiye zaten yıllardır araplaşıyor yurtdışındaki belli çoğunluk burayı arabistan gibi sanıyor.

@firatbey komik olan ne
Bu arkadaşın yeteneği sadece yorumlara haha atabilmek cevap verebilecek kapasiteye sahip değil hocam bırakın kendi halinde takılsın.

Top Bottom