TamerKs
80+ Silver
Hocam kısacası bu haber doğru mu?Okusana şu yazıyi E++n. Allah aşkına oku.
Hocam kısacası bu haber doğru mu?Okusana şu yazıyi E++n. Allah aşkına oku.
haber sayfalarını ben de takip ediyorum bu haberi çıkaran bunlar değil ben resmi gazetede nerde sadece onu merak ediyorum
Resmi Gazete'de "silahlı kuvvetlerin asker veya sivil ögrencilerini" ifade ediyor. Askeri personellere eğitim verecekler.
Alıntıyı görüntüle
Baya kişi götürmüş yanında. Helal olsunResmi Gazete'de "silahlı kuvvetlerin asker veya sivil ögrencilerini" ifade ediyor. Askeri personellere eğitim verecekler.
Alıntıyı görüntüle
Dediğim gibi ülkeyi artık kimse kurtaramaz bu ülkeyi sadece AKP değil tüm yönetimler mahfetti.Dostlar siz ne düşünüyorsunuz ?
Biz 12 yıl çalışıp işsiz kalırken katarlı gençler ülkemizde sınavsız okuyucak hemde tıp
çoğu gencin hayalindeki meslek fikirlerinizi yazar mısınız ?
Bilgin tam doğru değil katarlı gençler istediği gibi okuyamazlar sadece onların askeri doktorları burda eğitim olabilecekler doğrusu budur.Dostlar siz ne düşünüyorsunuz ?
Biz 12 yıl çalışıp işsiz kalırken katarlı gençler ülkemizde sınavsız okuyucak hemde tıp
Haber yalan değğil yanlış biliyorsunuz sadece askeri doktorlar istediği gibi eğitim alabilecekler sizinde bilgi yanlışınız var uydurmayın lütfenYalan haber![]()
İslamı kullanarak bizi araplastırmaya çalışıyorlarDostlar siz ne düşünüyorsunuz ?