Erda Yıldırım
80+ Gold
Üzülerek umarım reisin bir bildiği fln vardır die dua ediyorumDostlar siz ne düşünüyorsunuz ?
Biz 12 yıl çalışıp işsiz kalırken katarlı gençler ülkemizde sınavsız okuyucak hemde tıp
çoğu gencin hayalindeki meslek fikirlerinizi yazar mısınız ?
Dostum öyle bir durumdayız ki mesela yarın kanal istanbulun temeli atılacakmış ya kanala ne gerek var kesinlikle siyasi bir görüş olarak değil katledilecek doğayı düşünüp stres oluyorum hangi ülkeye gidersek gidelim vatanını seven biri bunları oradanda düşünür insanların doğa ile iç içe yaşadığı bir yaşam ister mesela başka ülkeyeağıza gelebilecek en ağır küfürleri etmek geliyor içimden o kadar çalış yırtın 5bin sıralama yap ama katarlı gelsin direkt okula kayıta var mı böyle şey ya herhangi bir bölüm olmuş olsaydı bile olmaz anasını satim biz eşek başı mıyız sınavla uğraşıyoruz .
Yalan haberDostlar siz ne düşünüyorsunuz ?
Biz 12 yıl çalışıp işsiz kalırken katarlı gençler ülkemizde sınavsız okuyucak hemde tıp
çoğu gencin hayalindeki meslek fikirlerinizi yazar mısınız ?
Ayn öyle bi akılı sensinYalan haber
Ayn öyle bi akılı sensin
Bakın bakalım anlaşmada sınavsız tıp diye bir şey var mı? Asıl koyunlar sizlersiniz araştırmadan her şeye inanıyorsunuz midem bulanıyor sizdenNiye nereden bu bilgi
Bütün haber medyaları yalanlamıyor.Yalan haber
Attığım cevabı oku kim sığ kafalı kim amip öğren aslanım benimBütün haber medyaları yalanlamıyor.
İsmi turşu olan amip gelmiş burada yalan haber diyor.
Lan ben ne zaman sizin objektif olacağınızı görücem?
Bir kere olsun yanlışa yanlış deyin.
Bu kadar sığ kafalı olunmaz.
Paylaştığın şeyin konuyla alakası bile yok beyin bakımından fakir kişiBakın bakalım anlaşmada sınavsız tıp diye bir şey var mı? Asıl koyunlar sizlersiniz araştırmadan her şeye inanıyorsunuz midem bulanıyor sizden
Okuduğunu anlama diyincede senBakın bakalım anlaşmada sınavsız tıp diye bir şey var mı? Asıl koyunlar sizlersiniz araştırmadan her şeye inanıyorsunuz midem bulanıyor sizden
Konuyla alakası yok çünkü ortada öyle bir şey yok sol kesimin uydurma haberleri ve gerçeğini alta atıyorumPaylaştığın şeyin konuyla alakası bile yok beyin bakımından fakir kişi