Kategori sayısının az olması

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
13,822
Kategori sayılarının az olması aslında bir sorun değil. Asıl sorun istediğimiz kategorinin olmaması ve konu dışına açtığımızdan ana sayfada gözükmeyip konu dışı sayfasında gözükmesi.

Örneğin bir internet tarayıcılar konusu yok.

Bazen de kategori olmadığından örnek vereyim internet tarayıcılar konusunu serverlar kısmına açıyoruz ama sayfada gözükmesi için. Ama bu da yanlış kategoride konu açmaya giriyor.

Demek istediğim biraz daha kategori olsa çok daha iyi olurdu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada şikayet kategorisi de kaldırılmış. Şikayetleri de yazamayız.

Mantıklı

En iyisi yöneticilerin hangi kategorilerin açılmasını istediğimizi soran bir konu açması.

En iyisi yöneticilerin hangi kategorilerin açılmasını istediğimizi soran bir konu açması.
Bence de, fakat bu aralar ne zaman yenilik yapmaya çalışsalar saçma sapan kullanıcılar bunları suistimal ediyorlar.Bknz. disslike tuşu.

dün gece deprem konusu açtım o da anasayfaya düşmediği için birçok kişinin muhtmelen haberi bile yoktur.
dün 2.34-2.38 arası izmirde 4.7 büyüklüğünde deprem oldu.

Bence de, fakat bu aralar ne zaman yenilik yapmaya çalışsalar saçma sapan kullanıcılar bunları suistimal ediyorlar.Bknz. disslike tuşu.
Ne yapacaklar ki? Yani dislike vermek de zor değil. Ama saçma konu açmak da çok az da olsa emek istiyor. Zaten boş konu açanlar çok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dün gece deprem konusu açtım o da anasayfaya düşmediği için birçok kişinin muhtmelen haberi bile yoktur.
dün 2.34-2.38 arası izmirde 4.7 büyüklüğünde deprem oldu.
Evet görmedim.

Mantıklı

Forum daha yeni sayılır. Zamanla belli eksiklerin farkına varılacak ve bazı şeylerin neden gerektiğini daha iyi anlayacaklar.

Forum daha yeni sayılır. Zamanla belli eksiklerin farkına varılacak ve bazı şeylerin neden gerektiğini daha iyi anlayacaklar.
Yeni dediğin bir sene olucak dostum :) Elbette yavaş yavaş olucak biz önerimizi yapalım dikkate alırlar elbet.

Geri