Yarın 10.30-13.00 arası halka arz kırsmından değil. Hisse alır gibi emir gireceksiniz.başlıkta da belirttiğim gibi halka arzı kaçırdım
yarın tekrar açılacak mı?
13 e kadar vaktin var normal hisse alır gibi alacaksınbaşlıkta da belirttiğim gibi halka arzı kaçırdım
yarın tekrar açılacak mı?
Hangisi girecek ?13 e kadar vaktin var normal hisse alır gibi alacaksın
saat 13.00a kadarmış ve ben o sırada uyuyordum dostumHocam bilmediğimden soruyorum.
Halka arzlara banka mobil uygulamalarından katılınılmıyormu ? 24 Saatlik periyodlar halinde sonsuz döngüde yaşamın içerisinden akıp gidiyoruz ve uyumak haricinden Bu Cihazları elimizden düşürmüyoruz nasıl kaçırdın ?
#mekagHangisi girecek ?
Şimdi ben burdan kaç adet hisse alacağımı yazdım bu şekildemi katılınıyor halka arzlara ?saat 13.00a kadarmış ve ben o sırada uyuyordum dostum
100 tane alamazsın maks. vereceği 6 taneŞimdi ben burdan kaç adet hisse alacağımı yazdım bu şekildemi katılınıyor halka arzlara ?
Bildiğim kadar belli miktar veriyor, kişi sayısınca, çok fazla katılım olursa az adet veriyor.Şimdi ben burdan kaç adet hisse alacağımı yazdım bu şekildemi katılınıyor halka arzlara ?
Onu diyorum ben 100 adet yazsma bile atıyorum 6 adet verip kalan parayı gerimi veriyor hesaba yoksa direk 6 adetlik paramı çekiyor.100 tane alamazsın maks. vereceği 6 tane
Anladım teşekkür ederim peki şuan ki alımı yapsam halka arz katılmış mı oluyorum yoksa sadece hissemi almış oluyorum.Bildiğim kadar belli miktar veriyor, kişi sayısınca, çok fazla katılım olursa az adet veriyor.
Ben 1000 TL lik aldım iadesi oluyor zaten
gerisini hesabına yatırıyo paraya 1 hafta dokunamıyosunOnu diyorum ben 100 adet yazsma bile atıyorum 6 adet verip kalan parayı gerimi veriyor hesaba yoksa direk 6 adetlik paramı çekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım teşekkür ederim peki şuan ki alımı yapsam halka arz katılmış mı oluyorum yoksa sadece hissemi almış oluyorum.
Katılmış oluyorsunOnu diyorum ben 100 adet yazsma bile atıyorum 6 adet verip kalan parayı gerimi veriyor hesaba yoksa direk 6 adetlik paramı çekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım teşekkür ederim peki şuan ki alımı yapsam halka arz katılmış mı oluyorum yoksa sadece hissemi almış oluyorum.