katia ve autocad için laptop

Hep 8 GB RAM'li cihazlar önermissiniz. 8 GB daha taksa 16 olur. Daha fazlasını da muhtemelen anakartı desteklemeyecek. Hepsi eski model onların.
Genelde 10300h laptop bile 32gb yükseltme destekliyor.

Eski (elde kalmış) ucuz FreeDos laptoplar desteklemiyor. Teknoloji yerinde saymıyor, sürekli ilerliyor. Elde kalanlar o nedenle ucuza gidiyor.
Attığım model "elde kalan bir model" değil siz neden önermiyorsunuz?

bu watt işini yapmasam olmaz mı ince işlere girmek istemiyorum
A15'te ısınma sorunu yok. İşlemci 54 watt çalışıyor maksimum zaten neyini limitleyecek daha?
3D çizimler için ekran kartı önemli. Bunu almanızı öneririm. 16gb ek ram takviyesi yapın yeter de artar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-8-2/
şu olurmu arkadaşlar 12 ay vade farksız taksitle alabilirim daha rahat öderim
Kazık fiyat. Bir ay önce 42k'ydı. Ona rağmen diğer muadillerine göre inanılmaz pahalı kalıyordu. O fiyat bandının 1-2k üstü 4070'li modeller var. Asus-Hp modellerde.
%100sRGB almaya bak. 3D çizimlerde feci fark yaratıyor. Monster'da %100sRGB yok diye biliyorum. Eskiden %100sRGB yazarlardı şimdi kaldırmışlar. İnsan şüphelenmedi değil
12 Ay vadesiz sadece KuveytTürk'ün kredi kartlarına geçerli.

A15'te ısınma sorunu yok. İşlemci 54 watt çalışıyor maksimum zaten neyini limitleyecek daha?
3D çizimler için ekran kartı önemli. Bunu almanızı öneririm. 16gb ek ram takviyesi yapın yeter de artar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kazık fiyat. Bir ay önce 42k'ydı. Ona rağmen diğer muadillerine göre inanılmaz pahalı kalıyordu. O fiyat bandının 1-2k üstü 4070'li modeller var. Asus-Hp modellerde.
%100sRGB almaya bak. 3D çizimlerde feci fark yaratıyor. Monster'da %100sRGB yok diye biliyorum. Eskiden %100sRGB yazarlardı şimdi kaldırmışlar. İnsan şüphelenmedi değil
12 Ay vadesiz sadece KuveytTürk'ün kredi kartlarına geçerli.
bildiğin modeller var mı

bildiğin modeller var mı
O fiyat bandında alınabilecek en mantıklı laptop nitro 5. Linkini atmıştım gözükmüyor mu acaba? Tekrardan atayım.

Geri