Kavga etmekten çekiniyorum

boltreny7

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,020
En son ortaokul 6 da kavga etmisimdir şuan lise sonum kavga etmeyi sevmem ama çocuk teklif ediyor ve arkamdan bayağı yağdırıyor kavgada ne yapacağımı bilmiyorum ne önerirsiniz boyum 1.86 kalıplı biriyim çocuk 1.70 ince bir şey. bu arada çocukla düzgünce konuştum anlamıyor

Kavgadan çekinen biri değilim ama hayatımda 1kere ettim. Yıl olmuş 2021 mağara adamı gibi güç gösterisi niye yapayım ben. Dövdüğünde haklı olduğun mu kanıtlanıyor sanki. Başıma benzer bir şey geldiğinde umursamadan devam ediyordum ben. Küfür ediyorsa bırak etsin. Sanki kavgaya çıkmazsan o küfürler gerçekleşecek veya çıkarsan gerçekleşmeyecek bir durum da yok ortada sonuçta yani.

Dostum emin ol kavga hiçbişeye cözüm değil. Teklif ediyorsa uzak dur bir sekilde boşver. Kavga edince eline bir şey geçmez it her zaman ittir.

Dostum emin ol kavga hiçbişeye cözüm değil. Teklif ediyorsa uzak dur bir sekilde boşver. Kavga edince eline bir şey geçmez it her zaman ittir.
evet biliyorum ama herkese arkamdan yavşak falan diyor sen ne yapardın?

Kavgada yapacağın şey sadece yüze çalışmak kendini korumayı unutma bide kavgayı yendikten sonra cesaretin yerine gelir artık çekinmessin bişey olmaz dayak yersende tecrübe olur :)(Bu yazdıklarım en son çare yoksa asla kavgaya karışma)

Kavgada yapacağın şey sadece yüze çalışmak kendini korumayı unutma bide kavgayı yendikten sonra cesaretin yerine gelir artık çekinmessin bişey olmaz dayak yersende tecrübe olur :)
gırtlağına çok sert vursam bir şey olur mu

Yapma, diziler, filmlerde ki gibi olur bi vurursun adam ölür veya iftira falan atar uğraşılmaz.
Ya bırak desin, sen kendinin öyle bir karakterde olmadiğina eminsen sorun yok. Onun aklı muhtemelen 5 yaşında falan. Ona inananlarda boş insanlar. Seni bilen taniyan kisiler zaten inanmaz.
Her küfür ettiğinde bu arkadaşın dediğini aklına getir çok mantıklı bir şey demiş.
Zaten adama geri tepki vermezsen sıkılıp seni bırakacaktır.

Kavga hem çözümdür hem de değildir. Tavsiyem eğer bu durumu bitirme şansın varsa kavga etmeden bitir.

Geri