Neler Yeni

Kavga etmekten korkuyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammed Parlak
Merhaba beyler direk söylim ben küçükken mahellede teketek atardım kimseden korkmaz çok rahat gezerdim ondan sonra izmir e geçtik izmirden önce mardin deydim izmirde hiç kavgam olmadı sonra geldik ve kavga korkum başladı geçen 4 suriyeli tarafından gasp edildim artık kendimden küçüklerden bile korkuyorum ne yapim yardım edin

the_vrboy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
seyfettin sari
Merhaba beyler direk söylim ben küçükken mahellede teketek atardım kimseden korkmaz çok rahat gezerdim ondan sonra izmir e geçtik izmirden önce mardin deydim izmirde hiç kavgam olmadı sonra geldik ve kavga korkum başladı geçen 4 suriyeli tarafından gasp edildim artık kendimden küçüklerden bile korkuyorum ne yapim yardım edin
atamadin mi 2 tokat 4 unede

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,608
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
gayet normal.Bir asker çatışırken kormuyor mu sanıyorsun o anda korkusunu azaltan şey adrenalinle birleşen hayatta kalma içgüdüsü.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Arif
Garip reis sokakda yürürken içim içimi yiyor
Bir olay dışında da böyle bir ruh haline giriyorsan psikolojik destek alabilirsin. Utanmana gerek yok bu bir hastalık olabilir sonuçta, bir şekilde geçmesi lazım.

Shix2x

80+ Bronze
Reis kim 4 kisi tarafindan soyulsa travma yaşamaz. Senin durum gayet normal bir sure sonra gecmezse destek al.

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Mert
Dövüş sanatları öğrenirsen ve antrenman yaparsan korku kalmaz

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
...
Yani, bu durumda olduğunuz için üzgünüm aynı zamanda şimdi söyleyeceklerimden de. Ne yazık ki güzel ülkemizde böyle durumlar arttı ve sizin gibi hisseden bir sürü insan var, sanırsam bunun tek çözümü alışmak. Biliyorum çok saçma ve korkunç geliyor ama yapabilecek bir şey yok bu durumları yaşaya yaşaya alışacaksınız. Gerçekten de bir dövüş sporu ile uğraşabilirsiniz (Sadece kendinizi savunmak için.) veya direkt oradan uzaklaşabilirsiniz. Gasp edilme gibi durumlarda yapacak tek şey polise haber vermek. Birileri de laf ederse çok umursamamaya çalışın inanın bana delik deşik olmaktan iyidir.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ömer alp
kral normal içinde bir travma bir ön yargı bir korku oluşmuş burda atamadınmı 2 3 tokat diyenlere takılma bile zamana bırak spor yap çık gez takma kafana yakınınla dostunla akrabanla konuş derdini anlat

dnzz

80+
Dostum 2 vuraydin diyenlere bakma karşında 4 kişi vardı 2 kişi kolunu tutsa bir şey yapamazsın ki 4 kisi diyorsun bir de üstüne üstlük adamların elinde bıçak varmış senin zaten hiç şansın yok normal bu eskidenmis 1v1 delikanlı kavgası simdi herkes bıçak çekiyor dayak yediğinde o yüzden bosver unutmaya çalış olmazsa psikoloğa gir takma kafana

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Muhammed Parlak
kral normal içinde bir travma bir ön yargı bir korku oluşmuş burda atamadınmı 2 3 tokat diyenlere takılma bile zamana bırak spor yap çık gez takma kafana yakınınla dostunla akrabanla konuş derdini anlat
Evet reis şu aralar değil 3 yıldır depresyondayım dışarı çıkıtom yüzüm gülmüyo bilmiyom çok sıkıntılarım var ailem boşandı şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum 2 vuraydin diyenlere bakma karşında 4 kişi vardı 2 kişi kolunu tutsa bir şey yapamazsın ki 4 kisi diyorsun bir de üstüne üstlük adamların elinde bıçak varmış senin zaten hiç şansın yok normal bu eskidenmis 1v1 delikanlı kavgası simdi herkes bıçak çekiyor dayak yediğinde o yüzden bosver unutmaya çalış olmazsa psikoloğa gir takma kafana
Sağol reisim ama aynı okuldayız ve ben çocuğu sıkıştırdım gece gece polisler aldı beni ben çok kötü oldum

Top Bottom