Neler Yeni

Kavga ettiğim kişiye dava açtım oda açacakmış

onur.shnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Şahin
Merhaba ben tır şoförüyüm konteynerı limana götürdüm fakat başka bir yere yönlendirdiler yönlendirdikleri yerin trafik yönetimini oradaki güvenlikler yapıyor “resmi bir trafik akışı yok” beni yönlendirdikleri yerdeki limanın sırası normalde köprü altında oluyordu ama köprü altına baktığımda sıra görmedim ve ilerdeki sıraya ilerlerken güvenlik bağırıp çağırarak el kol hareketi yaptı bebde anlık sinirle “ne bağırıyorsun yar…..kafası insan gibi söyleyemiyormusun dedim “ ardından kavga etmek için değil ama tartışmak için tırdan indim burda sıra yok önümdeki adam gitti bende sıra yok diye takip ettim dedim ne bağırıyosun insan gibi söylesen zaten ne gerekiyorsa onu yaparım demeye kalmadı sen nasıl bana küfür edersin diyerek elbisemi çekiştirip sağa sola itikledi beni bende karşılık olarak yumruk attım insanlar araya girdi çıkardı telsizi fırlattı ve kafama 5 tane dikiş atıldı bu olaylar olduktan sonra “o.çocugu anneni s.” küfürlerini etti şikayet ettim bende seni şikayet edicem diyor “kısmen kendimi haklı görüyorum evet benimde hatam var” ama o yaralanmaz iken telsizi fırlatması sonucu 5 tane dikişim var şikayet ettim bende seni şikayet edicem dedi sonucu ne olur sizce ?

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Onur
Kabahatli sensin. Küfür etmişsin adam beni kışkırttı diyerek dava hakkına sahip. Araçtan inmeseydin belki haklılık isteyebilirdin. Araçtan inerek olayı başlatan sen oluyorsun.

onur.shnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabahatli sensin. Küfür etmişsin adam beni kışkırttı diyerek dava hakkına sahip. Araçtan inmeseydin belki haklılık isteyebilirdin. Araçtan inerek olayı başlatan sen oluyorsun.
Ama saldırmak için inmedim ki hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayriyeten ben küfür ettim evet hiçbişey yapmadan hakaret davası açabilirdi ama onun yerine elbisemi çekip sağa sola itti

ceza alır bence küfürde tanık falan gelmezse veya whatsapp dan falan yazılmadıysa olmaz kanıt olmadığı için geçmiş olsun bu arada

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
...
Yani, hocam keşke kıyafet çekiştirmeye yumruk olarak değil de iterek karşılık verseydiniz ama sorun birazcık dengelendi gibi çünkü size telsiz atmış ve yüksek hasar vermiş ardından küfür de eklemiş. Kararı hakim verir ama bana kalırsa haklılık olarak siz üstünsünüz. Size fazla hasar vermiş (Tabii yumruğun şiddetini bilmiyorum, yumruğun şiddetine göre kavga ettiğiniz kişi haklı olabilir.), yaptığınız hata yumruk atmanız. Birde kavga etmek için inmediğinizi bir şekil inandırabilirseniz iyi olur. Siz de bundan sonra sinirlerinize hakim olmaya çalışın. Hayırlısı neyse o olsun.

ikinizinde haksız olduğu taraflar var o yüzden ikiniz de ceza alabilirsiniz

Shix2x

80+ Bronze
Ehliyet falan da gider hatali cikarsiniz.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Onur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayriyeten ben küfür ettim evet hiçbişey yapmadan hakaret davası açabilirdi ama onun yerine elbisemi çekip sağa sola itti

Araçtan inme nedeni ne söyleyeceksin? Buyur hakim olarak sordum sana diyelim? Neden indin? Davacı ol istersen ama kazanacağın dava değil anlattığına göre.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,438
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Merhaba ben tır şoförüyüm konteynerı limana götürdüm fakat başka bir yere yönlendirdiler yönlendirdikleri yerin trafik yönetimini oradaki güvenlikler yapıyor “resmi bir trafik akışı yok” beni yönlendirdikleri yerdeki limanın sırası normalde köprü altında oluyordu ama köprü altına baktığımda sıra görmedim ve ilerdeki sıraya ilerlerken güvenlik bağırıp çağırarak el kol hareketi yaptı bebde anlık sinirle “ne bağırıyorsun yar…..kafası insan gibi söyleyemiyormusun dedim “ ardından kavga etmek için değil ama tartışmak için tırdan indim burda sıra yok önümdeki adam gitti bende sıra yok diye takip ettim dedim ne bağırıyosun insan gibi söylesen zaten ne gerekiyorsa onu yaparım demeye kalmadı sen nasıl bana küfür edersin diyerek elbisemi çekiştirip sağa sola itikledi beni bende karşılık olarak yumruk attım insanlar araya girdi çıkardı telsizi fırlattı ve kafama 5 tane dikiş atıldı bu olaylar olduktan sonra “o.çocugu anneni s.” küfürlerini etti şikayet ettim bende seni şikayet edicem diyor “kısmen kendimi haklı görüyorum evet benimde hatam var” ama o yaralanmaz iken telsizi fırlatması sonucu 5 tane dikişim var şikayet ettim bende seni şikayet edicem dedi sonucu ne olur sizce ?
darp raporu al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,694
Üyeler
171,968
Son üye
fanailla
Top Bottom