Merhaba ben tır şoförüyüm konteynerı limana götürdüm fakat başka bir yere yönlendirdiler yönlendirdikleri yerin trafik yönetimini oradaki güvenlikler yapıyor “resmi bir trafik akışı yok” beni yönlendirdikleri yerdeki limanın sırası normalde köprü altında oluyordu ama köprü altına baktığımda sıra görmedim ve ilerdeki sıraya ilerlerken güvenlik bağırıp çağırarak el kol hareketi yaptı bebde anlık sinirle “ne bağırıyorsun yar…..kafası insan gibi söyleyemiyormusun dedim “ ardından kavga etmek için değil ama tartışmak için tırdan indim burda sıra yok önümdeki adam gitti bende sıra yok diye takip ettim dedim ne bağırıyosun insan gibi söylesen zaten ne gerekiyorsa onu yaparım demeye kalmadı sen nasıl bana küfür edersin diyerek elbisemi çekiştirip sağa sola itikledi beni bende karşılık olarak yumruk attım insanlar araya girdi çıkardı telsizi fırlattı ve kafama 5 tane dikiş atıldı bu olaylar olduktan sonra “o.çocugu anneni s.” küfürlerini etti şikayet ettim bende seni şikayet edicem diyor “kısmen kendimi haklı görüyorum evet benimde hatam var” ama o yaralanmaz iken telsizi fırlatması sonucu 5 tane dikişim var şikayet ettim bende seni şikayet edicem dedi sonucu ne olur sizce ?