Fikrini söylemiş, düzgün cevap ver adama.Fps oyunu için demiş düzgün cevap verin adama.
Fikrini söylemiş, düzgün cevap ver adama.Fps oyunu için demiş düzgün cevap verin adama.
Tamam fps sarıyor zaten kendim kullanıyorum ?Fps oyunu için demiş düzgün cevap verin adama.
Çoğu kişinin savunmasını garip buldum. Yani Fps oyuncuları genel olarak curved monitörde oynamaz çoğu yayıncı ve e sporcudan örnek alarak. Arkadaşım 24 inç curved kullanıyor kötü bulmuyor ama iyi de bulmuyor.Tamam fps sarıyor zaten kendim kullanıyorum ?
Curved alıncaksa zaten min 27 inch alınmalı 24inchte curved zevki mi yaşanırÇoğu kişinin savunmasını garip buldum. Yani Fps oyuncuları genel olarak curved monitörde oynamaz çoğu yayıncı ve e sporcudan örnek alarak. Arkadaşım 24 inç curved kullanıyor kötü bulmuyor ama iyi de bulmuyor.
27 inç curved de fps olarak değerlendirirsek zaten inç büyüdükçe fps oyunları için sıkıntı yaşanır bi de curved olması bilmiyorum kullananlar için sıkıntı yoksa iyidir.Curved alıncaksa zaten min 27 inch alınmalı 24inchte curved zevki mi yaşanır
Ben int kafede oynamıştım flapdan soğudum sonra bende şuan curved varda daha hiç oynayamadım daha pc mi tam dizmedim psu ekran kartı işlemci kaldı27 inç curved de fps olarak değerlendirirsek zaten inç büyüdükçe fps oyunları için sıkıntı yaşanır bi de curved olması bilmiyorum kullananlar için sıkıntı yoksa iyidir.