wallywesttt
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
Mouselarda kablosuz olması çok önemli tamam ama klavyelerde de öyle mi? Aynı klavyenin kablolusu 1100 Tl ise ve kablosuzu 1700 tl ise aradaki farkı vermeye değer mi?
hangı klavyeMouselarda kablosuz olması çok önemli tamam ama klavyelerde de öyle mi? Aynı klavyenin kablolusu 1100 Tl ise ve kablosuzu 1700 tl ise aradaki farkı vermeye değer mi?
eğer diğer tüm ekipmanların da kablosuzsa ve estetik odaklı bi setup diziyorsan verilebilir ama bence düşük bütçede kablosuz kovalamak yerine kablolu ama daha kaliteli ekipman kovalamak daha mantıklıMouselarda kablosuz olması çok önemli tamam ama klavyelerde de öyle mi? Aynı klavyenin kablolusu 1100 Tl ise ve kablosuzu 1700 tl ise aradaki farkı vermeye değer mi?
https://shop.connectgame.com.tr/pro...vyesi-rgb-dream-switch-hotswap-pbt-tus-takimihangı klavye
kulaklık yakın zamanda zor gibieğer diğer tüm ekipmanların da kablosuzsa ve estetik odaklı bi setup diziyorsan verilebilir ama bence düşük bütçede kablosuz kovalamak yerine kablolu ama daha kaliteli ekipman kovalamak daha mantıklı
kablosuz diye o fiyatlara çıkarım yoksa kablolu da maks bütçem attığım linkteki gibi. o fiyata daha iyi bir kablosuz klavye biliyor musunuzMouseun kablosuz olması kafii bence kablolu daha iyi bi klavye bulabiliyorsan bu fiyatta ona yönelmeni tavsiye ederim
hiç kablosuz klavye kullanmadım o yüzden fikir almak istedimbu tamamen kişisel tercih meselesi ama bence cok bir önemi yok ama mouse kablosuz çok daha rahat
ben olsam kablosuzunu alırdımhttps://shop.connectgame.com.tr/pro...vyesi-rgb-dream-switch-hotswap-pbt-tus-takimi
![]()
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Bey
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.trPost automatically merged:
kulaklık yakın zamanda zor gibi
bence aradaki fiyat farkına değmez ben kablolu ve kablosuz arasında çok bir fark hissetmedim klavyedehiç kablosuz klavye kullanmadım o yüzden fikir almak istedim