tunazadeeq
80+ Bronze
elveda bro
Herkes soruyor neyin var diye cevap vermiyor.Biz mi hata yapıyoruz?Muhtemelen liseye giden bir arkadaş.Birçok kişi ergen demiş ama çocuğu dinlemeden ne yaşadığını bilmeden konuşmanız büyük hata. Ayrıca her ergende böyle sorunlar varsa "klasik ergen " değil toplumsal büyük bir sorun oluyor.
Dinlemek degil, konuya sormak icin girdim. Arkadasin verdigi cevaplari gorunce vazgectimBirçok kişi ergen demiş ama çocuğu dinlemeden ne yaşadığını bilmeden konuşmanız büyük hata. Ayrıca her ergende böyle sorunlar varsa "klasik ergen " değil toplumsal büyük bir sorun oluyor.
Siz hata değil doğru olanı yapıyorsunuz zaten. Ayrıca herkes değil birçok kişi demişim.Herkes soruyor neyin var diye cevap vermiyor.Biz mi hata yapıyoruz?Muhtemelen liseye giden bir arkadaş.
@Bozkurt58 yapmadım de
Yok lan iş ne ara intihara geldi dueun durun ölmedim.Sadece bi anlık sinirle sinir atmak icin yazmış olabilirimNe gerek var ne yaşamış olabilirsin intihar ettirecek kadar
Daha doğrusu olaylar bi ara cok kar8stı ama sonra cidden karagün dostu olan insanlarda varmış onların yardımıyla atlattım olayları.Yok lan iş ne ara intihara geldi dueun durun ölmedim.Sadece bi anlık sinirle sinir atmak icin yazmış olabilirim
Dostum bunu diyorsak bunu sonsuza dek uzatırız onlara da bunlar böyleyse sen nesin deriz.ne dertler varmış be. depremde yakınlarını ailelerini kaybedenler ne yapmalı? depremzedeler ne yapmalı?