Neler Yeni

Kaybolan SIM kartın yenisi çıkarılabilir mi?

CharlesPolat

80+ Bronze
SIM kartım düştü ve bulamadım hattım Türk Telekom. Numara değiştirmeden yeniden çıkartabilir miyim nasıl oluyor?
Fiyat olarak ve kaç gün içinde elimde olur bilgisi olan var mı?

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
ahmet
SIM kartım düştü ve bulamadım hattım Türk Telekom. Numara değiştirmeden yeniden çıkartabilir miyim nasıl oluyor?
Anında elinde oluyor kimlik ile operatörüne git hemen orda çıkarıp veriyorlar ücreti bilemem

AGUMBA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,028
İsim
Sercan GÖKALP
Çıkarılıyor. Varsa yakınlarında müdürlüğe git orda para almazlar ama bayiler ücret talep edebilir ben çalılırken ediliyordu ve bayiden bayiye fiyat değişir kafalarına göre. Hat sahibi sen olmasının bide öyle bir şey var

CharlesPolat

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anında elinde oluyor kimlik ile operatörüne git hemen orda çıkarıp veriyorlar ücreti bilemem
Çıkarılıyor. Varsa yakınlarında müdürlüğe git orda para almazlar ama bayiler ücret talep edebilir ben çalılırken ediliyordu ve bayiden bayiye fiyat değişir kafalarına göre. Hat sahibi sen olmasının bide öyle bir şey var
Hat benim üzerime o zaman bugün gitsem iş çıkışı 6-7 gibi direkt bugün verirler dimi

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,447
İsim
Berk
Hocam sadece kimlik yeterli dimi
telefonda e-sim varsa e-sim kullanabilirsiniz ücret almazlar. sim kart isterseniz yeni hat ücretinin de üzerinde para alıyorlar diye hatırlıyorum. siz yine oradan bilgi alırsınız. ama asıl soruya gelirsek kimlik ve parayla gittiğiniz takdirde hemen sim kart verirler. (iş çıkışı açık şube bulamazsan yakında avm varsa avm içinde mağaza varsa halledebilirsin)

Top Bottom