havit var https://ty.gl/l18am54t0tfa9Youtube ve Instagrama bilgisayar ve grafik tablet üzerinden ders içeriği üretiyorum. Mikrofona ihtiyacım var bütçe 2000. Ne önerirsiniz?
güzel marka bunun bir düşük modelini çok fazla övmüşlerdi bu ondan daha güncel model ses kalitesi gayet güzel youtubede baya video vardır izleyip alabilirsiniz markaya gelirsek baya geniş çaplı bir marka birçok kategoride ürünü var ben kendim klavyesini kullanıyorum gayet memnunumben de ilk defa akakçede araştırırken gördüm nasıl bi markadır kendileri?
peki bu mikrofonu aldıktan sonra dış sesleri engelleyip, konuşmacı sesini iyileştirmek için bir şeyler-efektler kullanmak gerekiyor mu yoksa tak kullan mı?güzel marka bunun bir düşük modelini çok fazla övmüşlerdi bu ondan daha güncel model ses kalitesi gayet güzel youtubede baya video vardır izleyip alabilirsiniz markaya gelirsek baya geniş çaplı bir marka birçok kategoride ürünü var ben kendim klavyesini kullanıyorum gayet memnunum
bir de gk50 pro ve gk63 pro modelleri var. hangisi daha iyipeki bu mikrofonu aldıktan sonra dış sesleri engelleyip, konuşmacı sesini iyileştirmek için bir şeyler-efektler kullanmak gerekiyor mu yoksa tak kullan mı?
ben de marka kalitesinden yanayım aslında ama masaya koyunca ses az gelir mi veya vantilatör sesi alır mı o konuda şüphem varRazer Seiren V3 Mini öneririm.
Kendim kullanıyorum. Bu bütçede bence bedava. Kendi kullandığım mikrofonda hiç dip ses yok. Boom arm ile kullanıyorum. Ses seviyesini %25-28-30 civarlarında kullanıyorum.
Arkaplan seslerini yazılımla engellemeni öneririm. Bu bütçede ses engellemesi güzel olan mikofon olduğunu sanmıyorum.ben de marka kalitesinden yanayım aslında ama masaya koyunca ses az gelir mi veya vantilatör sesi alır mı o konuda şüphem var
peki onun dışında ses ayarı yapmak için bi uygulama gerekiyor mu? İşte evet bu fiyat bandında bi de Havit markası var arada kalmış durumdayımArkaplan seslerini yazılımla engellemeni öneririm. Bu bütçede ses engellemesi güzel olan mikofon olduğunu sanmıyorum.
Steelseries sonar ile sanırım arkaplan sesleri engellebiliyormuş.
Bit ayarı ve ses seviyesi ayarlanıyor razer synapse üzerinden sadece. (Üzerinde mute tuşuna dokununca razer uygulaması geldi bende. Ama kurmadım.)peki onun dışında ses ayarı yapmak için bi uygulama gerekiyor mu? İşte evet bu fiyat bandında bi de Havit markası var arada kalmış durumdayım
Thronmax Rosa, pembe olmasın diyorsan Dome Plus ya da gürültü engelleyici olsun istiyorsan Thonet Vander VX320 tercih edebilirsin. Diğer türlü OBS'in gürültü engelleyicisi kullanılabilir. Kalan bütçeyle de boom arm bakabilirsin.Youtube ve Instagrama bilgisayar ve grafik tablet üzerinden ders içeriği üretiyorum. Mikrofona ihtiyacım var bütçe 2000. Ne önerirsiniz?