Kayseride Sınava Geç Kalan Öğrenci Dellendi

nasıl geç kalıyorlar hala anlamış değilim tek üzüldüğüm şey anne ve babasının üzüntüsü harbi üzüldüm kadına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Suç Falan Değil Adamların İşi O Reis
zorla izni olmadan çekiyorsa suç aynı şeyi bana yapsalar parçalarım o kameraları

nasıl geç kalıyorlar hala anlamış değilim tek üzüldüğüm şey anne ve babasının üzüntüsü harbi üzüldüm kadına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zorla izni olmadan çekiyorsa suç aynı şeyi bana yapsalar parçalarım o kameraları
Yüzünü sansürleyerek koyar yine koyar üstad o kameraların da parasını senden peşin peşin ya da türkçe saygılı deyimiyle seve seve alırlar

böyle geç kalma olaylarında 1dk bile olsa açsınlar kapıyı ne olacak diye güvenliklere kızanlar var. çok saçma beliyor bana. en az 1 sene hazırlandığın bir sınav, hayatının geri kalanını %100 bir şekilde etkileyecek bir sınav bu. 1 saat erken kalk. 1 saat erken git oraya, 1 saat bekledin diye ölmezsin merak etme. güvenlikler çok iyi yapıyor. bu sınava geç kalan, hayatını nasıl plana soksun, bu sınavı umursamıyorum demenin kolay bir yolu bu

böyle geç kalma olaylarında 1dk bile olsa açsınlar kapıyı ne olacak diye güvenliklere kızanlar var. çok saçma beliyor bana. en az 1 sene hazırlandığın bir sınav, hayatının geri kalanını %100 bir şekilde etkileyecek bir sınav bu. 1 saat erken kalk. 1 saat erken git oraya, 1 saat bekledin diye ölmezsin merak etme. güvenlikler çok iyi yapıyor. bu sınava geç kalan, hayatını nasıl plana soksun, bu sınavı umursamıyorum demenin kolay bir yolu bu
Ben 45 Dakika Erkenden Gitmiştim

Geç kaldığına üzüldüğüm tek kişi NAZİF'tir.

Açık açık yazıyor 10 dan sonra içeri alınmayacak diye erken gitmemesi kendi problemi.

Alt tarafı bir sınav ne gerek var üzülmeye kafana göre bir iş bulur çalışırsın

Tabi efendim 100,150k almak varken 30k alsak nolcak ki sanki
100-150k yı rüyasında mı alacak, tecrübesiz bir mühendise kimse 150k maaş ile başlatmaz. Okursan 150k maaş alırsın oku çalış yalanlarını bir bıraksanız gerçek olarak mı baksanız biraz şu işlere? Sizi çok iyi kandırmış eğitim sistemi

Son düzenleme:
Geri