Helly Hansen Kaz Tüyü Kışlık Montum Var 4 Senedir Sorunsuz Giyiyorum.kaz tüyü monta 500 TL bile verilmez columbia mont aldım tüyleri çıkıyor bir daha asla kaz tüyü mont almam
Instagram vintage kıyafetler satan sayfalara bakınHazır mont muhabbeti açılmışken bana şöyle güzel bi deri mont önerin herksin giydiği klasik deri montlardan olmasın şöyle daha afilli bir şey olsun Aliexpress te bi kaç tane gözüme çarptı ama güvenemiyorum TR de genelde düz sade satılıyor yada istediğim desenliyi bulamadım bi tane var onuda ülkenin yarısı giyiyor sanki herkesde görüyorum
Yok zaten o kadar para vermem dostum problem yok o yüzdenHayır yani bunu giyecekseniz bunu bilerek giyin diye uyarıda bulunmak istedim. Hani ani bir kalp krizi falan geçirirsiniz, yada bayılırsınız falan, kimse sizin insan olduğunuzu fark etmez. Hatta birileri sizi "aa yola çöp atmışlar" diyerek tekmeleyebilir veya çöp arabaları sizi de kamyonun arkasına atabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hele birde gece vaktiyse vay halinize....
Ben hiç kaz tüyü giymedim ama o hafiflikte daha sıcak tutan bir şey yok, tek amaç zaten düşük ağırlık/izolasyon kaz tüyünde bildiğim kadarı ile. Değilse zaten - 50 derecede de sıcak tutan parkalar var ama ağır.O paraya deri mont alirim yetmez ise koyarim uzerine yine deri alirim.Bundan daha kaliteli olur o kesin.
Evet hocam konudaki en mantıklı mesajı siz yazmışsınız kullanıyorum mükemmel kalitedeBen hiç kaz tüyü giymedim ama o hafiflikte daha sıcak tutan bir şey yok, tek amaç zaten düşük ağırlık/izolasyon kaz tüyünde bildiğim kadarı ile. Değilse zaten - 50 derecede de sıcak tutan parkalar var ama ağır.