Neler Yeni

🔥İndirim Kaz Tüyü Lufian Mont %60 İndirim🔥🪿

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
9500 TL'de 3800 TL'ye düşmüş öyle mi?!

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Mehmet Yılmaz
Hazır mont muhabbeti açılmışken bana şöyle güzel bi deri mont önerin herksin giydiği klasik deri montlardan olmasın şöyle daha afilli bir şey olsun Aliexpress te bi kaç tane gözüme çarptı ama güvenemiyorum TR de genelde düz sade satılıyor yada istediğim desenliyi bulamadım bi tane var onuda ülkenin yarısı giyiyor sanki herkesde görüyorum

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
PC'den link'e ulaşamadım ama Lufian'ın montları klasik parlak olansa biraz parlak ama rahatlık ve kalite olarak gayet iyi tabi fiyatı 300-500 düşmüştür ama 9.5K felan değildir.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,204
İsim
Diyarhan
Kazaları koruma derneği olarak bu tarz ürünleri boykot etmenizi öneririm. Hayvan bazlı giysilerden uzak duralım.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
kaz tüyü monta 500 TL bile verilmez columbia mont aldım tüyleri çıkıyor bir daha asla kaz tüyü mont almam
Helly Hansen Kaz Tüyü Kışlık Montum Var 4 Senedir Sorunsuz Giyiyorum.
Nokta hatası yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır mont muhabbeti açılmışken bana şöyle güzel bi deri mont önerin herksin giydiği klasik deri montlardan olmasın şöyle daha afilli bir şey olsun Aliexpress te bi kaç tane gözüme çarptı ama güvenemiyorum TR de genelde düz sade satılıyor yada istediğim desenliyi bulamadım bi tane var onuda ülkenin yarısı giyiyor sanki herkesde görüyorum
Instagram vintage kıyafetler satan sayfalara bakın
Felaket güzel ürünler düşüyor ama hızlı olmanız lazım

snnogz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Sinan
O paraya deri mont alirim yetmez ise koyarim uzerine yine deri alirim.Bundan daha kaliteli olur o kesin.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Furkan Demirtaş
Hayır yani bunu giyecekseniz bunu bilerek giyin diye uyarıda bulunmak istedim. Hani ani bir kalp krizi falan geçirirsiniz, yada bayılırsınız falan, kimse sizin insan olduğunuzu fark etmez. Hatta birileri sizi "aa yola çöp atmışlar" diyerek tekmeleyebilir veya çöp arabaları sizi de kamyonun arkasına atabilir. :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hele birde gece vaktiyse vay halinize....
Yok zaten o kadar para vermem dostum problem yok o yüzden :)

• Hahaha
Reaksiyonlar: qnyb

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Cihan Bozkır
O paraya deri mont alirim yetmez ise koyarim uzerine yine deri alirim.Bundan daha kaliteli olur o kesin.
Ben hiç kaz tüyü giymedim ama o hafiflikte daha sıcak tutan bir şey yok, tek amaç zaten düşük ağırlık/izolasyon kaz tüyünde bildiğim kadarı ile. Değilse zaten - 50 derecede de sıcak tutan parkalar var ama ağır.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben hiç kaz tüyü giymedim ama o hafiflikte daha sıcak tutan bir şey yok, tek amaç zaten düşük ağırlık/izolasyon kaz tüyünde bildiğim kadarı ile. Değilse zaten - 50 derecede de sıcak tutan parkalar var ama ağır.
Evet hocam konudaki en mantıklı mesajı siz yazmışsınız kullanıyorum mükemmel kalitede

Top Bottom