Neler Yeni

Kazıklandım mı? Bana mı öyle geliyor?

unlocated

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda bir bilgisayar topladım. Orjinal W10 içinde toplamda 5.000TL'ye patladı.

İçindeki parçalar;
GTX1650 SUPER
8 GB RAM
AMD RYZEN 2600
soğutucu olarak AMD'nin yanında verdiği fanlardan var
1TB hdd
SSD yok

böyle bir sistem topladım, çevremdekiler sürekli işte rx580 tercih edebilirdin vesayre vesayre diyor, fakat ben bu bilgisayarda çoğu oyunu yüksek/orta ayarlada çok rahat oynayabiliyorum. Ama içimde yinede bir kazıklanmışım gibi bir his var, anlayan arkadaşlar yardımcı olursa yada sistemin işe yarayıp, yaramadığını söylerse çok sevinirim.

ErdemOzturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
ErdemÖztürk
Instagram
erdmxztrk
Bileşenlerin Markasınıda Yazarsan Daha İyi Yardımcı Olalım

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda bir bilgisayar topladım. Orjinal W10 içinde toplamda 5.000TL'ye patladı.

İçindeki parçalar;
GTX1650 SUPER
8 GB RAM
AMD RYZEN 2600
soğutucu olarak AMD'nin yanında verdiği fanlardan var
1TB hdd
SSD yok

böyle bir sistem topladım, çevremdekiler sürekli işte rx580 tercih edebilirdin vesayre vesayre diyor, fakat ben bu bilgisayarda çoğu oyunu yüksek/orta ayarlada çok rahat oynayabiliyorum. Ama içimde yinede bir kazıklanmışım gibi bir his var, anlayan arkadaşlar yardımcı olursa yada sistemin işe yarayıp, yaramadığını söylerse çok sevinirim.
Sistem biraz pahalı olmuş.Sistemde ssd bile yok.Sanırım....

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Sistem gayet iyi ama keşke toplamadan önce buraya konu açsaydınız daha iyi bir sistem toplanabilirdi. ekran kartı seçimi doğru onda içiniz rahat olsun.Ve önerim bi an önce ssd alın.

Koray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Koray A.
1650 Super Rx 580'den Cs Go hariç 1 tık öndedir bence.
Sitemde ki hata SSD olmadan HDD olması.

unlocated

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem gayet iyi ama keşke toplamadan önce buraya konu açsaydınız ekran kartı seçimi doğru onda içiniz rahat olsun.zaten almışsınız bi kere takmayın bu kadar :D
böyle bir yorum atıp içimi rahatlattığın için teşekkür ederim, bir şey merak ediyorum. 8'lik RAM ve SSD taktırsam, bilgisayar adına daha iyi olur değil mi? Böyle bir şey var aklımda.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
w10 zaten 600 700 tl değilmi? kazığı ordan yemişsin biraz 20 25tl lik oem key ile halledebilirdin

akin0z

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Akın
Dostum keşke 300 tl daha ekleyip Abdullah bey'in yeni sistemini alsaydın biraz fazla olmuş bu fiyat

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
böyle bir yorum atıp içimi rahatlattığın için teşekkür ederim, bir şey merak ediyorum. 8'lik RAM ve SSD taktırsam, bilgisayar adına daha iyi olur değil mi? Böyle bir şey var aklımda.
Evet hocam da keşke toplamadan önce buraya yazsaydınız daha iyi bir kasa toplanabilirdi.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
evet daha iyi olur

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Kesinlikle çünkü 8gb ram artık üst düzey oyunlarda yetmiyor .

unlocated

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet
Dostum keşke 300 tl daha ekleyip Abdullah bey'in yeni sistemini alsaydın biraz fazla olmuş bu fiyat
ben sistemi topladıktan sonra Abdullah abinin sistemi ortaya çıktı, yani ben almadan önce görmüş olsaydım onu alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,561
Üyeler
167,329
Son üye
gursu98
Top Bottom