KAZIKLANDIM MI ? ekran kartı

Genelde bu süre sonra unutulur barisilir denilir geçer. Arastircaksin dostum. Şu zamanda geçiren gecirene kimse affetmez
hocam valla bana soba borusu gibi gecirdi bende artık barışmam unutmamda 15 senelik arkadaşlıgı cöpe atarım gider yabancıdan bu kadar zarar gelmiyo hatta hic gelmiyo

Bu devirde doğru arkadaş bulmak zor yeni parça alacağım zaman arkadaşlarıma ucuzdan satıyorum sistemini geliştirebilsin diye

Bu devirde doğru arkadaş bulmak zor yeni parça alacağım zaman arkadaşlarıma ucuzdan satıyorum sistemini geliştirebilsin diye
hocam vallaha insanın karakteri çok önemli benim başıma ilk kez böyle bişey geldi ucuza satarsın durumu yoksa bedavaya verirsin bu vermiyo direk kazıkladı anlamadım gidiyo başkasıyla konuşuyo arkadaş bulmuş 15 sene yedik ictik gezdik nası cöpe atabiliyo

uzucu bir durum, gecmis olsun hocam

Hayırlı geceler arkadaşlar ilk sistemimi dizerken Ekran kartı arıyordum arkadaşım samimi olduğum bana kart sattı r9 380 4gb tek fanı bozuk bende fiyat araştırması yapmadım güveniyorum sonuçta diyerek gözüm kapalı benden 2 bin lira para istedi 4 gb oldugunu söledi bende fazla anlamam dedim sonuçta arkadaşım diye bişe demedim kart aldım fakat su anda ekran kartımı değiştirdim bunu 1500 tl bile satamıyorum şu anda ben kazıklandım mı ?
kartın model marke ne bu arada

kartın model marke ne bu arada
r9 380 4 gb 1 fan bozuk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gtx 1660 super (yersen). Adamın arkadaşı büyük dolandırıcı çıkmış
hic sorma hocam birde acıl yazmıs satılık :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Motorla bilgisayarın taksidini çalışmak yerine birilerinden çıkarma 😅
hic sorma :D

Takma kafaya ucuz kurtulmuşsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR