KAZIKLANDIM MI ? ekran kartı

r9 380 4gb Valorant da kendini %100 kullandıran nadir kartlardan :LOL:
Tabi ki kazığa oturmuşsun geçmiş olsun. NEDEN!!
6gb altı kart alınmaz
kırık fanlı alınmaz.
mining zamanından kalma kart alınmaz
araştırmadan alınmaz.
Sen elinde yok gibi gör. ilanda dursun. başka kart al
arkadaşla konuşmayı kestim hocam valla hocam güvendim ilana koydum zaten https://www.sahibinden.com/ilan/iki...austu-r9-380-4gb-ekran-karti-1256513340/detay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu rx 570 rog temiz kutulu içi açılmamış halde 2 ay önce 1500 e aldım. bence dost kazığı olmuş ya üzüldüm
bencede hocam konuşmayı kestim zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
hocam cocukluk arkadaşı nasıl kazıklar ya para ıcın onu anlamadım ben sen ne dersin
yarın öbür gün seni soyacağına 5-10 hatta 100 bin borç takacağına böyle çıksın gitsin hayatından boşver iyi oldu

hocam cocukluk arkadaşı nasıl kazıklar ya para ıcın onu anlamadım ben sen ne dersin
Kazıklamak yine hafif dolandıranlar var direkt, bu işleri daha büyük paralarla yapanlar da var o yüzden hiç şaşırmıyorum artık. Tek şaşırdığım mevzu 2 porsiyon yemek parası için arkadaşlığı bitirmesi daha büyük para olsa neyse de.

Kazıklamak yine hafif dolandıranlar var direkt, bu işleri daha büyük paralarla yapanlar da var o yüzden hiç şaşırmıyorum artık. Tek şaşırdığım mevzu 2 porsiyon yemek parası için arkadaşlığı bitirmesi daha büyük para olsa neyse de.
hocam kartı satıyor 2 hafta sonra selamı sabahı kesiyor hic umursamıyor telefonları acmıyor felan vs bende artık konuşmuyorum neden bole oldu arkadaşlıgı bitirdi ortada bişey yokken onu anlamadım 2 bin lira icin mi her şey

hayatta her şey teccübe internetten bir fan bulup kullanmak yada daha uygun fiyata satılabilir

yarın öbür gün seni soyacağına 5-10 hatta 100 bin borç takacağına böyle çıksın gitsin hayatından boşver iyi oldu
2 bin liraya cocukluk arkadaşım arkadaşlıgı bitirdi bi amac bulamadım cocuk motor aldı bilgisayar aldı bi anda değişti ryzen 3 gtx 1660 superli bilgisayara 20 bin istiyo :D

Zaten bu devirde yabancıdan çok tanidikdan zarar geliyor.😅

Geri